ממ אני ינחה אותך בערך באיזה קו תילך:
אנשים כמו כל האנשים אוהבים לקבל מאשר לתת - אוהבים להוריד ולהוריד ולהוריד והעיקר לא לשלם אבל ממקורות אמינים - אם תשלב \ תפתח פורום שיהיה בו את הנושא הזה ספציפי בהרחבה והמון מקורות \ פאבים \ תוכנת שיתוף יחודית - אני כמעט בטוח שעם קצת מזל זה יילך טוב.
כנ"ל לגבי נושאים אחרים למשל בוא ניקח את הנושא של גרפיקה \ חתימות - המשתמשים מתלהבים דווקא מהשטויות האלה.
אני מבין שאתה פונה גם בעיקר לנוער לפי התיאור - אז לפי דעתי המשתמשים גם יחפשו קהילה של חבר'ה של כולם ביחד וצחוקים והכל, בוא נגיד שאת זה אתה לא יכול להכריח משתמשים לעשות - אבל אתה יכול לתת את האווירה של קהילת נוער.
הרעיון שעומד פה הוא השיווק והפירסום של אותו קהילה - עכשיו להגיד את האמת מדובר פה במשהו הרבה פחות מקצועי ממה שאתה חושב, העיניין הוא לפרסם בICQ או במסנג'ר להפיץ הודעות ולבקש מחברים שלך לעזור ליחצ"ן את הפורום בICQ - כי רוב הקהילה תגיע מחבר מביא חבר ומרשימות ICQ וכאלו.
החומרים צריכים להיות החמים והעדכניים ביותר שקיימים, אם הפורום יהיה מת ויעמוד במקום משתמש שניכנס בעבר ואהב את הפורום, ואז חזר וראה שכלום לא זז בפורום הוא פשוט מאוד יצא.
תנסה גם למצוא לך שותף עם המון קשרים באינטרנט ומחוץ לו - זה יעזור מאוד בהפצת כתובת הפורומים ברשת.
ואם אתה מעוניין לנסות - בלי הגזמה אפשר להדפיס איזה סטיקרים נחמדים בבית דפוס לא יקר, ולהדביק אותם במקומות בולטים שבהם יש המון אנשים שפשוט יראו את זה וינסו להיכנס בבית.
הבאתי לך פה כל מיני קווי מחשבה כמובן שצריך גם ראש ולא לחשוב שהגולשים יבואו מעצמם כי זה הכל עבודה,
בהצלחה אחי.
Last edited by THEtop; 30-09-06 at 00:43..
|