View Single Post
ישן 26-10-05, 20:28   # 40
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Loading.co.il
ליאור נתחיל מזה שאל תשקר בנוגע לזמינות רק שצריך לשלם אתה זמין 100 אחוז כל פעם אבל כל פעם שהשרת נופל הופ הפלאפון של ליאור מכובה כל פעם שיש פירמוט (היה רק אחד) והכל מתעכב הופ הפלאפון מכובה ואחרי זה אני שואל אותו למה אתה מכבה פעם אתה אומר לי הלכתי לתקן פעם לקחו לך את הסוללה פעם לא היה קליטה כמה תירוצים אתה יכול לתת אה?
ואם אתה מרגיש שלם עם זה שאני ועוד לקוח שהיו אצלך חצי שנה מתים לעזוב בגלל השירות והשרת המגעיל הזה שנופל בלי הפסקה ועם האפצ'י בזמנו שנפל אז אתה יכול להתבייש לך אני לא מאמין איך אתה יכול להיות שלם עם עצמך רק אנשים שאין להם לב ואין להם מצפון שלמים עם עצמם במצבים האלו.
ואני אפילו לא קיבלתי חצי למחיר ששילמתי לך אולי בגודל כן אבל באיכות ובאפ טיים ממש ממש לא אני מקלל תיום שנכנסתי לחברה שלך בכלל שאני לא יודע אם אפשר לקרוא לה חברה אני לא יודע אם היא רשומה בכלל או לא ואני לא ממליץ לאף אחד להכנס אליה אתם לא יודעים לאן אתם נכנסים לרשימה ענקית של תירוצים ושקרים שלא פוסקים וחברה לא מקצועים שלא יודעים לעשות את העבודה והיחיד שמקצועי שמה זה אבי מאל סרב שגם הוא נגש רק לנסות לפתור תבעיה אחרי 4 שעות מרגע הפניה בגלל שהוא עסוק ואין לי טענות כלפיו אבל אם הוא עסוק אז או שמחליפים או שמביאים עוד אחד ובנתיים אתה מתפאר בזה שהמתחזק השני האו של גיימר אבל בנתיים הוא לא פתר אפילו בעיה אחת בשבילי אז אל תבלבל במוח אתה תלוי רק באבי ולא באף אחד אחר...
טל , אתה מוזמן לעזוב , שוב זו זכותך .
תירוצים ? אני לא צריך לתת לך הוכחות לתיקון שלי כמו שאתה לא צריך לתת לי הוכחות לשו םדבר אחר בתקלות שלך שבאתר .
רואה ? אתה שוב לא מאמין .

בכל אופן אני מבחינת השירות שעשיתי השבוע עשיתי באמת כמה שיכלתי , פירמטתי את הקופסא אך ורק למען הלקוחות ולא בשביל עצמי , עם זה תסכים איתי .

כדי לראות את השיפור של השרת זה לא רואים ביום אחד , זה רואים לאורך זמן , כשיש יציבות ואני בטוח שתהיה .

זה שהתשובות שלי לא נראות לך מספיק ענייניות כשאני אומר לך שאין לי אפשרות לעצור התקפות אז זו באמת לא בעיה שלי .
רוצה לא להמליץ ? אל תמליץ .
אני עשיתי הכול כדי שתהיה מרוצה , אך שום דבר לא מספק אותך .
אולי לך מתאים לעבוד עם חברות כמו LIVEDNS או WEBGATE או אפילו SPD .
כשלהן יהיו תשובות ענייניות מספיק בשבילך .

אני נתתי לך את הכי טוב שיכלתי , שוב , זה לא מספיק לך אז כנראה שיש פה בעיה ..
לא בא אלייך בתלונות ולא בטענות .

שיהיה לך יום נפלא ,
ליאור .