View Single Post
ישן 26-10-05, 21:46   # 14
Extreme-Serv
חסום

מיני פרופיל

Extreme-Serv לא מחובר  

לכבוד טל , Loading.co.il .

אתה יודע מה אני מוצא בך ? אדם צבוע שאין לו דעה אמיתית ומחליף עורו כמו נמר שמחליף חברבורותיו .

מצד אחד אתה בא אליי ואומר לי במסנג'ר ובאיי סי קיו , אתה אדם טוב עושה מאמצים וכו' , אתה מעיר הערות נכונות ואומר כי לא תפרסם ביקורת רעה .

אוקיי , אז עשיתי הכול בשביל הלקוחות ,
לקחתי , פירמטתי את השרת (למרות שזה ארך יותר מדי זמן) , פיציתי אותך כלקוח והבטחתי לכל הלקוחות כי השרת מעכשיו יעבוד באפטיים של 99 אחוז ללא בעיות .

למשך כל תקופת שהייתך בחברה , אף פעם לא מצאת משהו טוב להגיד על השרת או על השירות ותמיד באת אליי בתלונות , גם כשניסיתי לעזור הכי טוב שאני יכול .

תיחזוק ? אני לא מבין בזה , מה לעשות , אני לא מומחה .
את העבודה אני משאיר למומחים והם קובעים כמה זמן לוקח לטפל בה ומהי הבעיה בפירוט .
אך כנראה שלך זה אף פעם לא מספיק .

שוב הסבר שלי , שום מענה שלי , שום תשובה שלי לא עניינית בשבילך .
כשהיו בעיות בשרת , תמיד לקחתי זאת על אחריותי ולא האשמתי אף אחד בנפילות שלי .
אם היה צריך להאשים ואם באמת הייתי חסר אונים מלעשות משהו , הייתי מסביר זאת ללקוח .

תמיד אבל תמיד לקחתי אחריות למעשיי בכל הנוגע אלייך וללקוחות האחרים וכשהיו נפילות דאגתי לשים לזה סוף , לפרמט ולדאוג ליציבות .
מתחזק יש לי וזה לא רק אבי , מה לעשות שלא כל אחד יכול לפתור כל פיפס קטן ב 5 דקות מרגע הדיווח .

הביקורת הזו נכתבה מעצבים כיון שלא חזרתי אלייך בזמן היום .
לא חזרתי בזמן ? אני בן אדם . מותר לי לתקן את מכשיר הטלפון שלי כדי שאוכל לשרת אותך לאחר מכן .

הביקורת "הרעה" הזו לא אובייקטיבית מבחינתי כיון שאני יודע שנתתי לך את כל כולי גם בשירות וגם באמינות , אם הייתי רוצה לרמות אותך או לדאוג שהאתר שלך לא יהיה פעיל הייתי בורח ונעלם לך ולא הייתי עונה בכלל , תסכים איתי על זה .

בכל מקרה אתה מציג אותי ותמיד הצגת אותי באור שלילי , אתה מצפה ממני שאעשה בשבילך הכול ב 5-10 דקות על כל בעיה .
זה לא פועל ככה .

הא ועוד דבר ,
אל תאשים אותי בסגירת האתר שלך , אני לא אשם לגבי ההחלטות שלך שאתה עשית בעצמך .
האתר שלך למעלה , המסדים למעלה (כמו באותו לילה של הפירמוט שבדקתי למענך 10 פעמים שהמסדים גובו כמו שצריך ושלא יהיו פשלות , גם את זה אתה לא מזכיר .)

אין לך שום סיבה להאשים אותי בסגירת האתר שלך או איבוד מוטיבציה שלך , זה עניין שלך בלבד !

שיהיה לך המשך שבוע נעים ,
ליאור .