ציטוט:
נכתב במקור על ידי dorix
לול המחיר שלך לא להוסטס מצטער לאכזב... 
|
האמת שמקריאה פה בפורום כנראה שהרוב ילדים ולא בעלי אמצעים, מוכרים פה דומיינים במחירים מצחיקים של דמי כיס.
אבל נראה לי שבעתיד אלה שקונים פה יהיו מרוצים, השמות הטובים הולכים ומתמעטים, בקרוב יהיה מצב דומה למצב בארה"ב שם אין מילה באנגלית שכבר לא רשומה.
אז מחירי הדומיינים יעלו מאוד ויתפתח שוק אמיתי של דומיינים, הרי אם דומיין כמו Business.com נמכר בכמה מיליוני דולרים אז גם אם השוק פה הרבה יותר קטן (נגיד 2 אחוז מאוכלוסיית ארה"ב) עדיין מוכרים פה שמות לא רעים במאתיים שקל. מחיר מצחיק. פחות מ-50 דולר. מה הרווח פה? תוך שנה שנתיים הכל פה ישתנה מהבחינה הזאת, השוק כבר מתחיל להבין את זה ואז הוא יתעורר ומי שצבר שמות טובים יהנה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי FreshServ.Net
כן מחיר, לא מחיר...
לא ממליץ לאף אחד פה לקנות דומיין ישראלי ממישהו עד שיעבור חודש+- שהדומיין עובד.
למה? שאזכיר מה קרה פה עם שמות מתחם ישראליים? שגם אני נפלתי במזימה הזאת?
|
צודק, קראתי את הדברים פה, האמת שאצלי החיוב מופיע בד"כ מיידית אבל שווה לפני שקונים פשוט לפנות לאיגוד האינטרנט הישראלי ולשאול אם התשלום עבור הדומיין כבר בוצע. להזהר תמיד טוב!