|
טוב ראיתי כמה דברים ודעות, אז בקשר לאיזה אחד שכתב משהו:
מעל 3 מטר? תאמין לי, כשירצו לתפוס אותך, להרוג אותך ולהחזיר אותך לכלוב אתה תקפוץ מעל 4 מטר. לא בעיה לקפוץ מעל 3 מטר, תזכרו זה ידיים באזיקים ולא רגליים. וגם, אולי היו שמה כמה מדרגות או משהו אף אחד לא יודע.
כל הקטע כאן, שזה היה מתוכנן (כמו שנאמר פה), לאסיר חייב להיות אזיקים על הרגליים, וזה תקנון חובה שנעשה על כולם. גם על הנוער ועל כולם. גם אם השתפפת בקטטה או משהו, אז בתחנה שמים לך אזיקים על הרגליים, לכל מקום זה היסוד הכי בסיסי לאסירים. והקטע השני כאן, אחרי שהוא נמלט כולם היו עסוקים בתקשורת ובחיפוי על התחת שלהם. אם הם היו ממש מפוקסים במרדף, למה הם לא העלו כמה מסוקים לאוויר ישר? ישר אחרי שזה קרה, אז נראה לי היו תופסים אותו.
או שהם היו חושבים צעד אחד קדימה, ושמים מחסומים מחוץ לת"א (אני לא מאמין שהוא יילך ברגל).
אני מוכן לשים על מישהו כסף, שהוא לא בת"א והוא מתכוון לעזוב את הארץ בימים הקרובים. ולעזוב את הארץ לא בעיה, אפשר להתנחל בספינה כלשהי או משהו, תאמינו לי אם הוא חשב על הבריחה, על הכל אז מן הסתם הוא גם חשב על האפשרות מה הוא יעשה אח"כ.
יש לו חברים, לחברים שלו יש דרכים איך להוציא אותו מהארץ, איך להביא לו מזון איך זה. למשטרה אין בכלל סיכוי קלוש לתפוס אותו, אם שמעתם וקראתם אז אין להם בכלל קצה חוט. קצה חוט אין להם אפילו, אח שיירקבו.
|
|