ציטוט:
נכתב במקור על ידי k.machine
אתה מעורר בי חלחלה. בדיוק כמו העם שלך. לך תצדיק רצח עם מאסיבי (שלא נחשיב עוד 50 מליון בני אדם שנהרגו, חוץ מהיהודים) בגלל שמישהו לא נטל ידיים בבוקר, או בגלל שהוא פלט זרע לבטלה.
יודע את מי האלוהים הפרסונלי שלך מזכיר לי? את סטאלין, וגם את סדאם חוסיין, שהרג אנשים על ימין ועל שמאל בגלל שהם לא שמעו להוראות שלו. זה האלוהים שאתה רוצה!??!!? מה נסגר איתך בנאדם?! תפסיק להיות מטו***!! (אני מצנזר את עצמי)
תפסיק למצוא לכל דבר תירוץ עצמי לדברים שאתה לא יודע!
אם אתה לא יודע איך הכל התחיל- בטוח אלוהים עשה את זה!!
אם אתה לא יודע איך ניצחנו במלחמת ששת הימים= בטוח!! רק אלוהים שלנו! בואו נתרום צדקה לדוסים כדי שהוא ימשיך לעזור לנו!
אם הוא רצח מליוני אנשים במהלך הקרירה הנלוזה שלו עם כל הרבנים הפיקטביים- כי זה מגיע לבני האדם! שימותו! שירצחו! זבלים! הם לא שמעו לאלוהים הקדוש!! צריך לרצוח אותם ולשפוך את הדם שלהם ואז לשרוף את הגופה!! כן כן כן אני מצדיק רצח בשם האלוהים!
אם ככה,
צריך לרצוח גם אותך. כי בטוח שהיית רוצח כמה הומואים במצעד הגאווה, בגלל שהם המרו את פי האלוהים שלך. אה שכחתי, אנחנו מדינה דמוקרטית, כבר אסור לרצוח בגלל שמישהו עשה משהו נגד האלוהים שלך, אז צריך לקרוא למשטרה לעצור אותך. כי אתה רוצח.
זה מה שצריך לומר על אנשים כמוך שמצדיקים רצח עם.
תתבייש.
|
אין לנו שליטה על האלוקים שלנו, ועל האלוקים שאנחנו רוצים - אם היה שליטה העולם היה נראה אחרת.
אין לך מה לעשות, אתה יכול למרוד [בדיוק מה שאתה עושה עכשיו] אתה יכול לא להתייחס, אתה יכול להתנצר - אף אחד לא מכריח אותך להשאר בדת, לפחות אם אתה לא מאמין בו, תו לו את הכבוד הראוי.
מתי תבין שהעולם לא מתנהל על איך שאתה רוצה, לצערך יש הרבה דברים שהם לא בשליטתך[או בשליטתנו], ואתה קיבלת את אלוקים ואתה צריך רק להודות על זה.
אני לא יודע מתי תבין את זה אולי שתעלה לשמיים [חס וחלילה], אולי בשלב יותר מוקדם בחיים. אבל זה יבוא.
לילה טוב.