View Single Post
ישן 09-01-07, 14:36   # 6
eur2
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

eur2 לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי שאולי צפה בהודעה
אני עובד עם XP ולא ממש הבנתי מה הקשר לינוקס אשמח אם תסביר.
תודה!
יש שני תחומים לבעיות במחשב, התחום החומרה והתוכנה.
בד"כ כשיש בעיה במחשב יותר קל לצמצם את טווח הבעיות בהתמקדות בתחום אחד.
ברגע שאתה מפעיל מערכת הפעלה שונה, אתה יכול לשלול את הבעיות בתחום התוכנה או החומרה.
הכוונה להפצת LIVECD כי היא נוחה יותר לעבודה (לא כותבת שום דבר על הכונן קשיח, ואין צורך בהתקנה).

אתה יכול גם לפתוח את המחשב לראות אם הכרטיס שלך מתחמם יתר על המידה אבל זה פחות יעזור לך, כי יש כרטיסים שעובדים ב - 65 מעלות לדוגמא.
חוץ מזה שזה יכולה להיות בעיה בדרייבר של הכרטיס מסך, אם אחד מהקבצים הושחט, או אם יש בעיה פנימית ב - Windows XP, גם אפשרות, זה גם יכול להגרם מקצר בחיבורי USB, יש המון אפשרויות לתקלה שאתה מציין.

בד"כ כשלי יש בעיה במחשב, אני מנתק כל דבר חיצוני שמחובר למחשב, שזה כולל מפצלי USB, מדפסת, כל דבר שלא נחוץ בעיקרון. אחרי זה אם הבעיה נמשכת, אני שולל את האפשרות שזה בעיה במערכת הפעלה ע"י הפעלת מערכת הפעלה אחרת. אם זה נמשך אני מבין שזה כנראה בעיה בחומרה, ומתחיל לחפור במארז מה יכול להיות כמו מאווררים סתומים, או שלא פועלים טוב, כרטיס מסך שיצא מהמקום (לא סביר אבל קורה לפעמים כשאנשים בועטים חזק במארז), יכול להיות אבק, יכול להיות חשמל סטטי. ככה שאם הבנת את כל הסיפור שאני רשמתי לך, אני ממליץ להתחיל מהתוכנה ולשלול את האפשרות שזה הבעיה במחשב, כי להחליף רכיבים תמיד אפשר, אבל לא תמיד נחוץ.

מקווה שעזרתי,
יבגני
  Reply With Quote