אני אתייחס בקטן לכל נושא:
ספורט: למה אתה חושב שלא כותבים על הפועל ת"א? היו מספיק דברים, למשל שרצו לפטר את שום והיה בלגאן גדול
רכילות: תראה, אני גם לא תומך בחדירה לפרטיות של כוכבים אבל מה לעשות, אנשים אוהבים את זה. לגבי כניסה לחיים של אנשי ציבור, זה קצת שונה מכיוון שהם אלו שקובעים במדינה ומיצגים אותה כלפי חוץ ופנים. אני בטוח שכל פוליטיקאי היה מודע לזה לפני שנכנס לפוליטיקה.
תקשורת: ועוד איך שהתקשורת עדיין שומרת על הדמוקרטיה. כל יום נחשפת פה פרשה חדשה. הייתה מעדיף לא לשמוע על כל הפרשות ושהשחיטות תימשך?
איכות הסביבה: מסכים איתך אבל לא ישתנה פה כלום :\
משטרה: מה לעשות, זאת מדינת הקומבינות, הכל פה עובד פה ככה. לגבי טובות ההנאה ("שולחני פינג פונג"), זה די שטויות, גם בחברות גדולות ובינוניות יש דברים כאלו ויותר.
מצעד הגאווה: התגובות של החרדים מוגזמות באמת. נכון שזאת התגרות לעשות מצעד שכזה בירושלים אבל לאיים ברצח? ועוד אנשים מאמינים (לא זכור לי שעל המצווה "אל תרצח" הייתה כוכבית שאמרה חוץ מהומויים ולסביות).
לגבי הכתיבה שלך: בגלל שזה טור דעה אני לא אשפוט לפי מה התוכן אלה רק צורת הכתיבה. התייחסת בצורה מעניינת יחסית לנושאים. עדיין חסרה לך רמת כתיבה מסוימת, לא הייתי מצפה לקרוא כתבה עיתונאית עם ביטויים סחב'קיים כמו "אחחחח" או "איכות הסביבה חברים איכות הסביבה". הייתה לך גם הישארות מסוימת בנושא מסוים למרות מעבר פסקאות. אני מדבר על החלק של הספורט שעדיין נשאר בחלק של הרכילות. היה לך גם הרבה מה להגיד אבל אי אפשר לדחוף כל כך הרבה דעות בטור אחד. היה עדיף אם הייתה עושה את ההקדמה של הצבעים ואז בוחר רק צבע אחד וכותב רק עליו. יש לך יותר מדי בלאגן, קשה לדעת באמת באיזה נושא אתה מתמקד. כמו שאמרתי, יש את החזרה על כתבות הספורט ויש לך מוטיב חוזר של האשמת התקשורת (ועוד כמה טענות כלפי התנהלות המשטרה וטענה לעם על האכפתיות שמפגין כלפי איכות הסביבה).
סך הכל, יש הרגשה שאתה יורה לכל הכיוונים אבל לא מצדיק באמת את הטענות שלך (למשל: למה התקשורת אשמה בנושא מצעד הגאווה? לא ברור)
Last edited by sheeze; 16-01-07 at 01:16..
|