View Single Post
ישן 26-01-07, 18:02   # 4
eLad
Fatal Error

eLad's Avatar

מיני פרופיל

eLad לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי KeyTekK's צפה בהודעה
אם האזרח מספר אחד, הנשיא, משה קצב חשוד בעבירות מין, הוא עדיין לא אשם. עדיין לא נגזר לו גזר הדין. אם אנחנו בחברה שיכולה לפרק משפחות, להרוס נפשות וילדים רק בגלל שהוא חשוד - אנחנו חברה לא מתוקנת, אנחנו חברה שאני לא רוצה להשתייך אליה, אבל אני מנסה לא לברוח (כפי שתמיד עשיתי) ולהתמודד. אני רוצה להתמודד עכשיו ולפרסם גם אפיק אחר, צד שני, דיעה: אנחנו לא יכולים לשפוט אנשים סתם, אנחנו לא הרשות השופטת, לנו אין את הזכות לעשות זאת.
אם האזרח מספר אחד, הנשיא (בנבצרות), משה קצב חשוד בעבירות מין חמורות (מעשה מגונה, בעילה אסורה, הטרדה מינית והחמורה שבהן: אונס) מן הראוי שישעה את עצמו ולכל היותר יתפטר מתפקידו.

לא רק שבאי התפטרותו ובספין המלוכלך שעשה עם הכן נבצרות לא נבצרות (רגע לפני שחברי הכנסת אספו מספיק חתימות כדי לפטר אותם בעצמו הוא הגיש נבצרות) הוא מכתים את עצמו עוד יותר אלא מכתים גם את שמה הטוב של המדינה. זה לא מוסיף כבוד שנשיא המדינה, מי שאמור להיות האזרח מספר אחד ולשמש דוגמא לכל השאר מואשם במעשים חמורים.

ואני אתן לך דוגמא: חיים רמון, שר המשפטים לשעבר, שכולה נישק חיילת על הלחי תפסק יוזמה ומיד הודיע על התפטרותו עד שתוכח אשמתו או אי אשמתו בבית משפט. למה קצב לא יכל לעשות כמוהו?

ואני מזכיר לך, חיים רמון נשק על לחיה של חיילת במשרד ולעומת קצב מואשם במעשי אונס, מעשים מגונים, בעילה אסורה, הטרדה מינית. ולא, לא מדובר רק על מתלוננת אחת אלא מספר מתלוננות נגדו.

והיציאה שלו על גדי סוקניק במסיבת העיתונאים שכינס ואופן הדיבור שלו לא מעידים על זה שהוא בטוח בזה שהוא זכאי, נהפוכו!

בקיצור, בוז אחד גדול למשה קצב וחבל שבייש את בית הנשיא ככה.

אגב, הוא הודיע על נבצרות לשלושה חודשים שזה יוצא בערך בסוף אפריל. במילא במאי הוא אמור להתחלף ..

נ.ב.
בטח כל הפורום פה יעלה עליי בתגובות, אבל תתפאקו קצת -
כמו שבגלל המלחמה האחרונה (של"ג (?) 2), ייקח הרבה זמן עד שיהיה רמטכל מחיל אוויר, כך גם ייקח הרבה מאוד זמן עד שיהיה נשיא מדינה ממוצא מזרחי..

נ.ב 2:
בנוגע לכותרת, רושמים תביעות ולא תוויות