ציטוט:
נכתב במקור על ידי Virtual NET
על מה אתה מדבר? Adobe תומכת בעברית בתוכנות כמו פוטושופ, יש גירסא מיוחדת למזרח התיכון ולשפות שכותבים בהן מימין לשמאל
ואני לא מבין איפה החלק של מיקרוסופט בלעבוד "טוב ולאט" במערכת הפעלה כמו ויסטה למשל, שם ניכרת העתקה בוטה ומכוערת ממערכת ההפעלה Mac OSX של אפל
|
דבר ראשון , הגירסא הזו של פוטושפ זה כמו לזרוק עצם לכלב רק שישתוק. מה הלאה? 20 שנה חיכנו לגירסא עוד 20 שנה לגירסא הבא?
מה שאתה אומר זו לא תמיכה זה צחוק מאיתנו.
אתה כנראה לא מבין את המושג "טוב ולאט" או "טוב ומהר" , אדובי דווקא נכנסת לקטגוריה של "טוב ולאט" אני לא מדבר על מערכות הפעלה. אני כרגע מדבר על תוכנות פיתוח בלבד.
הסטודיו של MS מספק המון פתרונות שחוסכות זמן יקר למפתח מה שאין בשום תוכנה אצל אדובי.
גם בתוכנות לעריכת וידאו שלה, הרבה דברים צריך לעשות באופן ידני, למרות שמדובר בא-ב של העריכת וידאו. אין ספק, ואני לא מערער על כך, מוצרי אדובי טובים, ולא סתם תוכנת העריכת וידאו שלה כל כך מצליחות בתעשיה, אבל זה בגלל שאין מספיק מתחרות, זה הכול.
דבר נוסף, אני לא מבין מה קשר בין מה שאני אמרתי לבין העתקה ממערכת הפעלה של אפל?
הדברים שאתה אומרים גובלים בהוצאת דיבה, ואני מבטיח שאם היה ניסיון כזה או אחר של MS להעתיק או לנסות לעשות משהו דומה , או אפילו לחכות, אפל הייתה פועלת בעניין, היא לא, סימן שהפטנט של אפל עדין של אפל.
דבר נוסף, חיקוי והעתקה , הוא תכסיס עסקי לכל דבר, ולמען האמת לעיתים קרובות אנו רואים את זה בעולם העסקים, מעניין מה יש לך להגיד על החברות בהוסטס? שגם הן משתמשות בטריק הזה.