יצרנית המחשבים מציעה לראשונה למשקי הבית בארץ לקנות מחשבים שולחניים מתוצרתה. ב-HP ישראל מסבירים: הלקוח הישראלי מוכן לשלם קצת יותר; הוא פשוט רוצה לדעת שהוא מקבל בשביל הכסף שלו מחשב אמין, עם חלקים טובים ועם אחריות ושירות של חברה יציבה
כתבה מלאה
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3390045,00.html
מה שאותי הציק זה שתי התגובות האלה:
ציטוט:
השרות הגרוע ביתור בארץ
וכל מי שחושב כמוני שיוסיף תגובה !
פשוט סיוט החברה הזאת, יוציאו לך את הנשמה לפני שיתקנו משהו שהתקלקל ותחת אחריות.
|
ציטוט:
חברה להיזהר
HP עם כל הכבוד לא מפתחת את המחשב האישי, בו נעבור חלק חלק ונבין מה קורה שם.
1.מעבד- אינטל או AMD, אין פה HP
2.זיכרון-יש פה סמסונג,הייניקס ועוד 6 יצרנים ואין פה HP.
3.מסכים-סמסונג,LG,סוני, עוד הפעם אין פה HP
4.צורב DVD-הטובים הם NEC,LG,סמסונג, פה לצערנו HP מוכרת את הדרעק שלה אבל הוא לא נמכר בנפרד, למה? כי אנשים לא רוצים את הדרעק הזה.
5.לוח אם-ASUS,MSI ועוד כמה,אין פה HP
6.מארז-ממש אבל ממש אין פה HP, הם מעצבים ורצים לקבלני משנה ותאמינו לי שיש טובים יותר בשוק כמו HEC,שנברו וכו
7.עכבר ומקלדת-לוג'יטק או מיקרוסופט,HP קונה מלוגי'טק ושמה לוגו שלה, לא תודה.
8.רמקולים-לוג'יטק ועוד המון טובים אבל ממש ממש לא HP
9.כרטיס קול-HP ידאגו לספר לכם ניסים ונפלאות על כרטיס קול מובנה בלוח של SIS.
10.כרטיס רשת-זה בא עם הלוח
בוא נראה לסיכום:
רק צורב HP וגם זה אנשים לא קונים לבד.
אם אתם אוהבים לשלם מחירים גבוהיים ולקנות טכנולוגיה של אתמול ולקבל תמיכה מבנות בנות 19 שעובדות תמורת 20 שקל לשעה ומכנות זאת שירות לקוחות, קחו HP.
|
במיוחד התגובה השניה, אני לא מבין מאיפה הוא לקח את הנתונים האלה?
אצלי יש נייד של HP משנת 2000, שאומנם נכון אז הוא נחשב הנייד הטוב ביותר לעסקים.
היום ויסטה לא רצה בו, אבל אני מה לא עשיתי עם הנייד המסכן הזה, החל מעריכת וידאו וכלה במשחקים והיום בדיוק כמו לפני 7 שנים הוא מתפקד ללא שום תקלה.
אני היחידי, בארץ הזו שמעדיף מחשבים של HP על פני אלה של איבורי או החנות השכנותית "אבו-כף מחשבים"?
כל בעיה שהייתה, הכי קטנה, טיפלו בי בצורה הטובה ביותר, אפילו כשנגמרה האחריות הגעתי למרכז שירות עם בעיה בנורה של סורק ותיקנו את הבעיה ללא תשלום בכלל.
אני באופן אישי מעדיף מחשבים של מותגים, כי אני יכול לסמוך על החברה, אני לא מבין מאיפה לקח הבחור שיש לHP כוננים לא טובים, לפי הבנתי מדובר בהנדסה מאוד מתקדמת שמתכוננת לא רק לפי העיצוב אלא לפי הבטים אחרים, אבל שוב יכול להיות שאני טועה.
אז מה דעתכם, גם אתם תעדיפו את המחשבים המורכבים על ידכם? והאם האתם מאמנים שHP מוכרת מחשבים ישנים בארצות הברית שלא תומכים בכלום.
תודה