ציטוט:
נכתב במקור על ידי Keyboard_C
אני חגי אבישר,בקשר אלי זה בכלל הייתה אי הבנה אחת גדולה שאם צחי היה בנאדם סבלני הוא לא היה ישר מחליט,
אני בכלל דיברתי על אתר אחד וצחי דיבר על אתר שני הייתה אי הבנה גדולה ולמרות שהסברתי לו הוא הגיב בתשובה "זה לא משנה לי זה לא משנה" ואם הוא לא היה חסר סבלנות ובנאדם כזה עיקש אולי הוא היה מבין מה קרה ולא היה רץ ישר...
ותאמינו לי שהוא בכלל לא בנאדם טוב,כמה פעמים קרה כשהייתי חבר שלו והוא אמר לי "תראה משהו מגניב" ולאחר מכן הוא שלח לי קישור לHOSTS וראיתי שהפורום נפל והיה רשום שהוא מותקף, בנוסף הוא גנב לי כמה עבודות והוא חייב לי כמה אלפי שקלים,
העבר שלו מלוכלך הוא היה כמה פעמים בכלא וגם לאחר שהוא "חזר בתשובה" הוא נשאר כמו שהוא נו באמת זה הצחי שלכם?אני חושב שאתם בכלל לא יודעים איך קוראים לו יש לו איזה כמה שמות משפחה :\
אני בכלל לא סומך עליו ויכול להיות שהוא השתנה מאז אבל יש לו עקרונות שתמיד ישארו איתו וילוו אותו לרעה לאורך כל הדרך.
אל תאשימו פעם הבאה אם אתם לא בודקים את הדברים.
|
א.תאמת? לא ראיתי אחד יותר סבלני ממנו ואני לא סתם אומר
אני בחיים לא התקשרתי ושמעתי קול עצבני הוא תמיד נשמע רגוע ושלו
ב.צחי גנב? תאמין לי לא חסר לו ברוך השם
ג.מה איכפת לך העבר שלו? ובכלל מה אתה מפרסם פה דברים שלא קשורים אליך אה? אני ואתה יודעים טוב מאוד איפה הייתה יכול להיות היום (במוסד לעברייני נוער) וההורים שלך היו משלמים הרבה מאוד כסף על הרבה מאוד שטויות שעשיתה נכון? ורק כי יניב בן אדם טוב הוא לא עשה כלום (אתה בטח מבין על מה אני מדבר)
ד.וממש אין לו כמה שמות משפחה