אני בן אדם שיש לו קרוב ל10 זוגות נעליים .. אני בן לא בת אבל יש לי דיי הרבה נעליים מכל הסוגים לכל מיני צרכים ודברים שונים.
אני רק יכול להגיד שמבחינת נעל ספורט , נעל ריצה אסור שהיא תהיה לפי דעתי SHOX מכיוון שהיא גבוהה מדיי וקל לנקוע את הרגל בקלות , אך שאר נעלי NIKE מעולות לספורט.
נעל נייק SHOX גם יש לי , ולגבי הליכה ביום יום היא נעל מדהימה וכיפית ונוחה.
אבל ללא שום ספק לפי דעתי הנעל הנוחה והטובה ביותר שלי היא של חברת טימברלנד , הוצאתי עליהם 650 ש"ח אך הן שוות כל שקל , פשוט נעל חלומית.
אולסטאר היה לי בגיל 3

וגם היה לי לפני לא מעט זמן וזה רגיל לא יותר מדיי נוח אבל נחמד לדעתי
למי שציין שפריטי האופנה חוזרים עכשיו , זה תמיד ככה אם תשים לב הפריטים שלא יוצאים מהאופנה זה ג'ינס ועוד המון דברים אך הדברים אשר עכשיו באופנה זה חולצות פולו שעד לפני כמה שנים לא הלכו הרבה אבל לפני הרבה שנים היו מאוד פופולריות וכל סוגי הנעליים והאביזרים החוזרים ונשנים , טוב לפעמים להשאיר דברים מהעבר
אור.