View Single Post
ישן 11-07-07, 18:53   # 16
Alon.R
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

Alon.R לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי SlipY צפה בהודעה
קודם כל זאת תהייה ההודעה האחרונה שלי בנושא אני לא חושב שזה המקום לנהל את השיחה הזאת.
אם היית טורח לקרוא את תנאי ההתקשרות עם החברה היית רואה שאסור להריץ שירות העלאות מכיוון שזה פותח מקום להעלאת תכנים בלתי חוקיים לשרת.

בנוגע לסיום ההודעה שלך זה לא שעזבת חברה ועברת לשלם פי 2 יותר, אני ניתקתי לך את החשבון ולכן עברת לחברה אחרת, לא חטפתי שום קריז פשוט מאוד לא הסכמת לבטל את שירות העלאת הקבצים ולכן נסגר לך במיידית החשבון וכמובן כל הגיבויים נתנו לך.
גם מצידי זאת ההודעה האחרונה,
כשסגרת לי את החשבון לא התנאת את זה בשום סגירה ובשום תנאי, אתה קבעת עובדה בשטח תוך כדי שהיית בעצבים.

התנאי התקשרות או איך שתקרא לזה, לא פורסמו באתר, לא הוזכרו באתר, לא הוזכרו כאשר סגרנו את העיסקה, אתה יכול להמשיך לברבר על תנאי התקשרות, בפועל אני דיברתי איתך על השירות הזה מאות פעמים, אף פעם לא הערתי לי ולו חצי הערה כלפי השירות הזה, וכלפי בעיותו ולא הבעת ולו בחצי משפט איזשהי בקשה לסגור אותו (להזכיר לך שהשירות פעל שישה חודשים, בהם היית מודע ב100% על קיומו?), ולמרות שהובטח לי על ידך שכל סגירה של החשבון בכל סיבה שהיא תיהיה תתבצע רק לאחר הודעה והתראה של שבוע לפני הסגירה, אבל כמובן היית בעצבים, ראית שממני לא תראה עוד שקל מכיוון שלא הייתי מרוצה וידעת שאתה לא יכול לספק שירות כמו שצריך, וכמו כל ישראלי טיפוסי כשהוא בעצבים - מותר לו הכל, גם אם הלקוח הזה הוא לקוח של כמעט שנה, וגם אם הוא משלם פי שתיים מהשוק כיום.

Last edited by Alon.R; 11-07-07 at 18:56..
  Reply With Quote