ציטוט:
נכתב במקור על ידי Pentagon
אכן יש יתרונות אבל בחלק די גדול מהמכשירים בחנות פרטית עולה פי 2 משבאורנג (לא סלקום)..
|
אני לא מסכים איתך.
Orange, סלקום ופלאפון נותנות לך אופציה אחת: התחיבוות. אם פעם זה היה שאתה מתחייב למכשיר כדי לקבל "הנחה" היום כל מכשיר דור שלישי (ולא רק דור שלישי) עובד לפי התחייבות ל- 3 שנים.
אותיות קטנות שתמיד תמצא: בכפוף להתחייבות של 36 חודשים, בכפוף לחבילת גלישה בסה"כ של 15 ש"ח לפחות, בכפוף להתחייבות לתכנית. ההחזר הוא למי שמדבר מעל 200 ש"ח ולא יהיה יותר מהנקוב במחיר שנמכר.
נעזוב את זה לרגע, הינה מקרה שהגיע לבהמ"ש:
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3429168,00.html
מקרה שנגמר טוב, אני מכיר עשרות שהגיעו - הסכום הוכפל והבנאדם הושפל וחיי היום במצב כלכלי גרוע בגלל האטימות של החברות הללו.
בשביל מה?
החברות הללו מחייבות אותך (מילא למכשיר, גם לחבילת גלישה, גם לחבילת שיחות) ל3 שנים, הטכנולוגיה תתקדם - אתה תשאר מחוייב. אז תשדרג ותחייב שוב? למה כל הכאב ראש הזה?
במצב שלנו, לצערי אני רואה את עצמי לוקח דור 3 שלא ישמש אותי לפורטל הדור השלישי שלהם ולשיחות וידאו עם ביג-טוק/ טוקמן.
למה לי להתחייב ולשבור את הראש? בגלל שיחות וידאו? חבר'ה, המצב הזה מוגזם. אורנג מרוויחה עלינו יותר מידי, אז גם אם המחיר של המכשיר יעלה יותר יקר מהחנויות הפרטיות עדייף לפי דעתי ומשתלם מאשר להתחייב ולהיות "נשוי" לחברה.
אבל אולי זה רק אני.