View Single Post
ישן 04-08-07, 10:58   # 8
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי CoCa צפה בהודעה
תלוי מאוד על אילו עסקים מדובר, דברים כמו חינוך,כלא,בריאות, ביטחון אין מצב שאפשר יהיה להפריט, וכשזה יקרה הכישלון הוא של הממשלה.
ואגב, אתה תראה איך שתהיה הפרטה בחברת החשמל, מחירי החשמל יקפצו למעלה, כי כרגע המדינה קובעת את התעריפים, ככה שהם יהיו זולים, ונוחים.
הסיבה שנראית כרגע טוב להפרטה היא מאותה הסיבה שאמרתי קודם, הממשלה לא מעבירה תקציב למרות העודפים הגדולים שיש לה, ואנחנו התושבים סובלים בינתיים מתקלות בשירות החשמל, בגלל חוסר משאבים, זאת הדרך של המדינה להוביל היישר להפרטה.

יש מקרים שהתחרות עובדת כמו בטלפון ויש מקומות שלא, בגלל זה אני גם לא רואה סיבה להפריט את הדואר, פתאום יופיעו תיבות דואר של חברות שונות, לא! השיטה הכלכלית החדשה של המדינה היא על הפנים.
אני רואה שאתה מבין בזה.
אם כך לדוגמא בהפרטה בתחום הטלפונים - לא היה עדיף שהמיליונים\מיליארדים יגיעו אל המדינה ולא אל בחור שמן ועשיר שיושב במשרד הכי גבוה בת"א... אישית הייתי מעדיף לדבר בפלא' בידיעה שהכסף שאני מבזבז - הולך למדינה שבסופו של דבר יחזור אליי או לטובת המדינה.

וסתם כפי שאמרתי קודם, אם חברת החשמל נגיד באמת תופרט אז גם קווי החשמל ברחובות יהיו של אותו אדם שקנה את החברה לא? אז איזו חברה אחרת תוכל להתחרות, מה יתקעו לנו עוד קווי חשמל ברחובות? לא נראה הגיוני.

עוד משהו, עכשיו שאני נזכר ברוסיה לפני 10-20 שנה הנשיא הנוכחי אז.. הפריט אזור עם בארות נפט יוקרתיים לאדם פרטי ואותו אדם התעשר מאוד, והיום עם עם נשיא חדש, ולדימיר פוטין מנסה לקחת בכוח מהאדם את בארות הנפט תוך כדי הכנסתו לצינוק ועוד כל מיני דברים.

למעוניינים, הנה ההפרטות שבוצעו בישראל:
http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%94%...A8%D7%90%D7%9C

Last edited by satan; 04-08-07 at 11:02..
  Reply With Quote