View Single Post
ישן 04-08-07, 12:56   # 8
SababaTheBest
מתאורר / יצא בחוץ

SababaTheBest's Avatar

מיני פרופיל

SababaTheBest לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי sheeze צפה בהודעה
לא מצאתי באף אחד מהאתרים שהבאת משהו בסגנון של הלוגו שהכנת (ואני לא מתכוון לחפור בכל המליון עיצובים של TM), במיוחד לא hotsing.com, מה הוא קשור בכלל? זה סמל של כדוה"א...
תאמין לי שאני מכיר יותר טוב ממך את השוק בחו"ל, אני עובד בו כבר הרבה מאד זמן כדי להגיד שהלוגו שלך לא בסגנון הזה. לכתוב "בסגנון חו"ל" זאת סתם דרך מטומטמת להסביר למה עשית את הסגנון הזה ואולי לנסות להשיג "יוקרה" בכך. בכל אופן, אנשים לא אוכלים את זה. וסתם לידע כללי, עיצובים "בסגנון TM" הם לא סגנון חו"ל, כל העיצובים שם הם "overly designed", מעטים מאד האנשים שירימו אתר רציני על עיצוב מ-TM.
ומה הקשר לחכות ללקוחות? ברור שעדיף להתאמן. אבל עדיף להתאמן חכם. מה שעשית זה כמו ללכת לשחק כדורסל ולהגיד שאתה מתאמן בטניס. תבחר נושא, תחשוב על קונספט ותכין לוגו. שירבוטים למינהם לא יעזרו לך להשתפר, מבטיח לך.
תודה רבה על הביקורת אבל אני לא מאמין שאתה עובד עם אתרים מחו"ל הרבה זמן אתה לא נראה לי מעצב ולא נראה לי מתכנת על רמה להגיע להצלחה בשוק בחו"ל... אני מבין שאתה מנסה לריב איתי אך אני אנסה כמה שיותר לקחת את ה"ביקורת" שלך בקלילות, יכול להיות שאין הרבה מהסגנון הזה ויכול להיות שאין בכלל, ואני לא חושב שחו"ל זה יוקרה אני חושב שזה סגנונות שונים לגמרי ממה שיש לנו , להפך, הסגנון הישראלי הרבה יותר איכותי ואחיד [שזה לא תמיד טוב].

אתה נראה לי סתם ילד בן 14 שחש איש עסקים.. תפסיק כבר עם השטויות האלה רק לריב ולריב אני יודע שזה מההורמונים של גיל ההתבגרות אבל תריב עם אחותך לא איתי...
  Reply With Quote