ציטוט:
נכתב במקור על ידי Ranker
הייתי ממליץ לך לשים פרסומת יותר קטנה בין "להסבר על סוגי הקבצים לחצו כאן" לבין הכפתור "העלה קובץ" פרסומת שתשתלב עם הטקסט, קישור כחול עם טקסט שחור.
בקשר לבאנר של הסלולרי, אם אפשר לשאול.. מה הקשר!? אני מעלה קובץ, למה שאני ירצה להעביר אותו לפלאפון? אם כבר תשים את זה בעמוד הראשי שיש לך כאן שירות לעלות תכנים לסלולארי או משהו בסגנון.
יום טוב שיהיה לך..
|
בקשר להמלצה, אני איישם עוד היום. רק שאלה, לפי התקנון של גוגל מותר לשלב מודעות שהן באותו צבע של קישורים ושל הטקסט? (אולי לפיהם יכול כביכול להיווצר בלבול בין המודע לקישור רגיל באתר ואז הם אוסרים - אך האמת שלא כל כך שמתי לב לדבר כזה בתקנון)
אם תשים לב רק שאתה מעלה תמונה הפרסומת של הסלולארי מופיעה, ככה שמי שמעלה תמונה לרשת ואולי במקרה ירצה להעלות אותה גם לסלולר הוא יוכל. אני מסכים שהיא לא הכי אפקטיבית אבל גם ששמתי בדף הראשי פרסום לזה הוא לא היה אפקטיבי אז "תקעתי" את זה שם ובינתיים זה די בסדר (לא כמצופה, אך יש שימוש גדול ביחס לכניסות).
תודה רבה על התגובה והעצות
ציטוט:
יש לי שאלה, כמה האתר הזה עושה ביום בערך? וכמה קליקים יש ביום בממוצע?
|
האתר רק יומיים מציג מודעות של גוגל ומאז בערך כל שעה עשיתי שינוי במיקום, גודל וצבע הפרסומות כדי להגיע למצב האופטימלי (שאני חושב שהוא האופטימלי) ככה שמיומיים אני לא אקבע ממוצע קליקים או רווח.