ציטוט:
נכתב במקור על ידי Sale-Serv.Co.il
תשים לב למה אתה אומר.
לא חסר בעולם טיפשים שיכולים לקנות את זה במאות דולרים צריך רק מזל
אתה בעצמך מזלזל בדומין info במשפט הזה
אתה רומז שמי שקונה אותו טיפש
אתה סותר את עצמך אתה שם לב?
|
פחחחחחח..אני לא מזלזל בדומיין INFO ואני לא סותר את עצמי אתה פשוט לא מבין כנראה מה אני כותב..וזאת כבר בעיה לא שלי...בוא אני יסביר לך את זה פעם אחד ולתמיד.
אתה יודע שבארצות ברית מוכרים מקבוקים ריקים עם מדבקה כאילו זה אויר קדוש מירושליים בעשרות או מאות דולרים ואנשים אוכלים את זה? באותה מידה אם לדעת לשכנע מספיק אנשים וליפול על בן אדם הנכון (בחו"ל זה לא בעיה גדולה פה בארץ אנשים אוהבים לחשוב יותר מידי) אפשר למכור כל דבר וסכומים שלא חשבת שאפשר למכור.
עכשיו אם אתה נכון על איזה טמבל מתחיל להכניס אותו לסרט (סרט טוב אה?) אז בלי שום בעיה אתה מוכר את הדומיין הזה בעשרות דולרים לפחות...!
כמו עוד מלא דומיינים פה בפורום שהוצאו למחירה ונמכרו במחיר שפל..שאם קצת חשיבה נכונה אפשר היה לעשות מהם כסף לא רע (ביחס למחיר שקנית אותו כן?)
קיצר לא יודע איפה מצאת בהודעה שלי סתירה כי אני לא רואה שם שום סתירה וזום זילזול ואתה עם תגובה שלך אם כבר זה שזילזלת בדומיינים עם סיומת INFO.
===========================
ופה לבחור שלמעלה שענה לי. סיבה היחידה היא שאני לא מתעסק בנושא הזה של מסחר במיוחד לא של דומיינים...
ואתה כנראה לא בשוק הנכון מנסה למכור אותו...ואם הוסטס בישבילך זה השוק אז אתה חיי בבועה לך תחפש בחו"ל אתרים ופורומים למסחר של דומיינים הרבה מאוד דומיינים שפה נמכרים באמת במחירים שפל שם דומיינים דומיים נמכרים בהרבה יותר