View Single Post
ישן 09-09-07, 18:29   # 30
נמרוד
הוסטסניון

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי kfir_dnd צפה בהודעה
קודם כל אני רוצה להבהיר שבהודעה הבאה אני לא מתכוון לפגוע באף אחד!

לדעתי מקרים שכאלה הם צפויים וסביר מאוד להניח שיחזרו על עצמם. תחשבו על זה למה היה בעצם צורך למדינה לעם היהודי? מאחר שבכל מקום הם נתקלו באנטישמיות! (לא רק אני יודע אבל אחת הסיבות) אז למה אתם חושבים בדיוק שכשמעלים לפה אנשים שאין להם זיקה לדת היהודית כלל זה לא יקרה? זה יקרה וכמו שראיתם זה כבר קרה! גם אם מגיעה לארץ משפחה של אמא יהודיה, אבא לא יהודי ומספר ילדים אתם חושבים שהכל יהיה בסדר עם הילדים הללו? במקרה ולדוגמה ההורים מתגרשים אתם חושבים שהילדים לא יכולים לתפוס את זה כמשהו שלילי ביהדות? לדעתי צריך להעלות לארץ אנשים יהודים ותו לא. אם יש משפחה שרוצה לעלות ארצה כאשר אחד מבני המשפחה הוא אינו יהודי אסור לאפשר לאותו אדם לא יהודי לעלות לארץ עד שיתגייר ולא משנה מי הם בני המשפחה שלו. תבינו שזאת אמורה להיות מדינה של העם היהודי! אני מסכים שאנחנו לא צריכים וגם אין לנו את הזכות להוציא את הערבים, הדרוזים והצ'רכסים שחיו פה לפני הקמת המדינה אבל למנוע עלייה של חלאות כמו הנאו נאצים האלה אנחנו בהחלט יכולים!

מנגד אתם יכולים לומר כמובן שיש הרבה מאוד עולים מחבר העמים שאינם יהודים והם אזרחים למופת אבל בכל מקרה הסבירות שהם או כל אדם לא יהודי אחר להיות נאו נאצי גדולה בהרבה מהסבירות שאדם יהודי יהיה נאו נאצי.

זה דיי מסכם את הדעה שלי בנושא חוץ מדבר אחד שיש לי להוסיף. את אייכמן הוציאו להורג על חיסול בעקיפין של מספר עצום של יהודים אבל אני חושב שבני אדם שמצהירים בגאון שהם נאצים כמו החשודים המופעים בסרט אינם פחות גרועים מאחר והשאיפה שלהם היא להיות בדיוק כמו אייכמן או יותר גרועים. ככה שלכל אחד מהם מגיע אותו העונש שהגיע לאייכמן - הוצאה להורג.
נו באמת.. כל מי שרוצה לעלות לארץ ויש לו קשר לארץ יכול. אתה רוצה עוד שונאים? ואם נוציא אותם להורד לא נהיה יותר טובים מהאיראנים והעיראקים. צריך לתת להם עונש, אבל אנחנו לא ברברים שתולים אנשים.
  Reply With Quote