View Single Post
ישן 26-09-07, 19:59   # 3
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Cream צפה בהודעה
מהלוגים שנתת פה רואים שהוא ילד קטן...נכון ממבט ראשון השפה נראית "גבוה" אבל היא לא...רואים שזה כתוב עם מחשבה ולא בדרך טבעית...וגם מידי פעם יצא לו קטעים של ילד קטן כמו בקטע שהוא אומר שהוא חבר כבוד באיגוד...בן אדם שהוא במעמד כזה אף פעם לא ישוויץ שהוא כזה...כמו גם בקטע עם המנכ"ל האיגוד הוא דיבר אליו כאילו זה חבר שלו מהשכונה...
תלמד להבא שהגיל לפעמים כן קובע! ואם אתה מחליט להתעסק עם בן אדם כל כך צעיר בכל זאת אז תחקור אותו עד הסוף תבקש ביקורות...תדבר עם לקוחות שלו...ועוד ועוד...

כמו שאמרו פה כמה לפנייי לדעתי האשם העיקרי זה אתה ורק אתה שבחרת לתת את הכסף שלך למישהו קטין שרק גדלו לו השערות בבית השחי או שבכלל עדיין לא גדלו...חחחחחחחח
קיצר לא מרחם עליך... וכמו כן אם תסתכל על המקלדת שניה אז תראה שאות S ואות Z הן למעשה צמודות במקלדת...אז יכול להיות שיצא לו בטעות ובגלל שהוא ילד ולא מקצועי בעסק שלו אז לא טרח לבדוק את הטופס לפני השליחה שלו...
קודם כל נתחיל מזה שיש עליו פה מלא ביקורות טובות,ואני כן ביררתי עם לקוחות וראיתי ביקורות ובגלל זה החלטתי ללכת על זה. תריץ חיפוש ותראה שיש לו לקוחות שהם מרוצים.
ולגבי הטעות שלו אוקיי נגיד והטעות בשם המשפחה היא בגלל ש Z ו S צמודות... אבל גם השם הפרטי במקום oz הוא כתב or אז זה כבר נשמע מוזר...
ואני לא בא לפה כדי שירחמו אליי,אני בא לפה כדי להזהיר לא להתקרב אליו!
וזה לא שייך לגיל,בבקשה תראה קצת שומר מסך,כולבוטק ותראה איזה פושעים ורמאים יש ובני כמה הם.
אז זה לא שייך זה יכול להיות אדם מבוגר שיש עליו ביקורות טובות אבל הוא בעצמו זבל של בן אדם....
עריכה:
וזה לא טעות או בעיה שלי,זה בעיה שלו!
זה כמו שתגיד על כל דבר בעולם בעיה שלך אתה זה שקנית שם.. זה לא שהיה כתוב שחור על גבי לבן הבן אדם חלאה והוא רמאי...