View Single Post
ישן 20-10-07, 09:28   # 24
דניאל
מנהל ראשי

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל דניאל

דניאל לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי MasterT צפה בהודעה
אז אתם מכלילים את הכל?

אתם קובעים, שילד בן 10-16, לא משנה מה הוא, לא משנה מה רמת ההבנה, לא משנה מה ה-IQ שלו, לא יכול לנהל חברה?

זה כמו האלה שקובעים, ששחורים, לא משנה במה הם מאמינים, לא משנה מה רמת ההבנה שלהם, לא משנה כלום-הם סתם עבדים אפסים לא שווים?

זה בדיוק אותו דבר. למה? כי את הגיל אתה לא יכול לשנות. זה לא בדיוק גזענות-אבל זה דיי מגעיל.

וכאלה שמנמקים למה גיל 12 זה "לא", הם אומרים "אם מישהו בגיל 12 אני לא אקנה ממנו". ואוו! איזה תגובה בונה.

אשמח אם WebProject יגיב כאן.
אני שמח שהצלחת לשמור על דברים בפרופורציות ולא הגזמת הגזמות פראיות עם הדוגמאות שלך.

אף אחד..אף אחד לא אמר ש"בני 12 הם אפסים שלא שווים כלום",
אבל כן אמרו כאן שבגיל 12, אם יש את הידע (שגם אז, אלוהים יודע איך..אימנו את הילד להיות מנהל חברת אכסון? איך עשו את זה?) אז אין לו את הבגרות הבסיסית לקחת אחריות על "עסק",
ואני לא מדבר רק על 12, 13 או 15, גם על 18...
כלומר, כל עוד סדר העדיפויות שלך נקבע ע"י ההורים שלך..אני בטוח שתרצה (או תוכרח) ללמוד למבחן הקרוב שלך בגאוגרפיה ולא לעזור ללקוח שקרתה לו תקלה.

אגב,
אם כבר מתחנו גבול...למה בגיל 12?
האם אתה טוען שמישהו בן 9, כוווווווול הבני 9, לא מסוגלים לנהל חברת אכסון?, כל הבני 9 הם "אפסים שלא שווים כלום"?
גזענות לשמה אני אומר!
זה בדיוק אותו הדבר לא? לא לקנות ממישהו רק כי הוא בן 9..

=====

ואחרי שצחקנו..
ידידי,
אם נתעלם לרגע מהעובדה שילד בן 12 לא צריך לחשוב על "לעשות כסף" וכן צריך לחשוב על הלימודים שלו, נביט לרגע על השורה התחתונה:
ילד בן 12 לעולם, ולא משנה מה ההכשרה או הידע שלו לא ינהל חנות נעלים לדוגמא..נכון?
למה כשמדובר בעסק "וירטואלי" כמו אינטרנט אתה מאמין שזה שונה?

איך שלא תסתכל על זה,
ילד בן 12..הוא ילד,
שים לב שגם אתה...מגדיר את גיל 12 כ"ילד",
למה? למה אתה לא מכנה אותו "בחור" לדוגמא?

ברור לי שהסיבה ל"מגננה" שלך באה בגלל שאתה כנראה בגיל דומה או ש.."נכוות" בעבר ע"י מישהו שלא רצה לקנות ממך משהו בגלל גילך..
אבל מה לעשות..ואת זה תבין רק בעתיד, נכון..יש גיל שבו הגיל..לא משנה ובן 42 יקנה משהו בשמחה מבן 24 (ואז ישנו הרבה דברים אחרים),

אבל בינתיים.."זה מה יש",
ולא מה שתכתוב באשכול הזה או תגיד לעצמך ישנה את זה,

לסיכום,
קצת מתנשא מצידי אבל כן- "כשתגדל תבין".

sPD Hosting בע"מ | אחסון אתרים | בלוג אחסון אתרים
טלפון להזמנות: 1-599-559977
  Reply With Quote