View Single Post
ישן 30-10-07, 20:40   # 9
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

זה לא שאם ישלמו למורים יותר כסף אז החינוך ישתפר בארץ והציונים יעלו פתאום.

לדעתי לא צריך להעלות למורים את השכר החודשי, אלא לבצע שינויים בתשלומים ישנן מספר שיטות טובות.. לדוגמא.
אפשר לשלם למורים לפי תוצאות התלמידים, ז"א אם מורה מקבל כיתה עם ממוצע של 67 בתנ"ך ואז סוף שנה הוא מעלה אותם ל-80 ממוצע בתנ"ך אז הוא צריך לקבל על זה בונוס.
וכנ"ל ההפך, אם מורה מקבל כיתה עם ממוצע של 70 ואז מפיל אותם ל-55 אז צריך לקצץ לו ואם הוא ממשיך ככה עם כיתות שונות וילדים שונים אז צריך לשקול אם לפטר אותו(כמובן שיש תלמידים חריגים שממש לא לומדים ואפשר שלא להכניסם לממוצע).
אני אומר את זה מכוון שלא חסרים לי מורים שלא מלמדים, התלמידים והכיתה שלי אומנם לא משתפים פעולה ולא מקלים על המורה אבל אותם תלמידים שמפריעים בשיעור של מורה X דווקא לומדים בשיעור של מורה Y, ולמה? זה בגלל שזה היסטוריה\תנך\ספורט ? או שזה בגלל המורה? לדעתי זה בגלל המורה.

בנוסף מורים מקבלים אינסוף חופשות בתשלום, חגים, חופש גדול (חודשיים) ועוד הם עובדים 6 שעות ביום + יום חופשי בשבוע + שנת שבתון!!! פלוס יש להם ביום לימודים "חלונות" של שעה! פלוס הפסקות רגילות שיש לנו התלמידים!
הם לא עובדים הרבה אבל העבודה שלהם קשה בהתמודדות עם ילדים זה נכון אבל ביחס לכמות שעות העבודה הם לא עובדים את כל מה שהם צריכים לעבוד - זו דעתי.

לכן אפשר ליזום דברים כמו שיעורים אחרי שעות בית-הספר בתור עזר בתשלום בונוס נוסף למורים ז"א לאפשר להם להרוויח מספיק כסף כדי להסתדר...

יש אנשים שעובדים 10 שעות ביום ללא חופשות, גם בחגים ואין להם שבתון ואין להם יום חופשי בשבוע וגם אין להם חודשיים חופש בתשלום!
תראו מנתחים כמה שהם מרוויחים כסף הם עובדים עד 16 שעות ביום..חגים והכול!

אז על מה יש להם להתלונן?

Last edited by satan; 30-10-07 at 20:44..
  Reply With Quote