כל הקטע שאומרים על אייבורי שהם משתמשים בחלקים משומשים, זה ממש קטע מלוכלך שמפיצים המתחרים שלהם. אני הייתי בין המתנגדים הגדולים אליהם, כי האמנתי לשטויות האלה, בעוונותיי. ממש התלבטתי כשהציעו לי לעבוד שם. בסופו של דבר עבדתי שם לתקופה קצרה, וראיתי כמה מה שאומרים עליהם זה רחוק מהמציאות. תאמינו לי שכל החלקים שם חדשים לגמרי, אין להם גם שום אינטרס לתת משומשים, כי הם נותנים אחריות ארוכת טווח, ככה שאם יש בעיות, הם נדפקים מזה. אם חלק מתקלקל במחשב שיש עליו אחריות, הם לוקחים ישירות מהמחסנאי, מוצר שהיו מוכרים בכסף מלא אם לא היה נלקח לעניין. אז גם חלקים של תיקון הם חלקים חדשים. אז.. די לבלבל.
אם משהו שם פתוח מהקופסא זה רק בשביל לסרייל אותו (כאילו, בשביל שיהיה רישום ממוחשב, בשביל האחריות למוצר, בימים הראשונים של העבודה עזרתי למחסנאי בסניף לעשות את זה, ראיתי את זה במו עיניי).
בקיצור, אם מה שאתה מפחד ממנו זה חלקים משומשים במחשב, אתה יכול להיות שקט.
כמו כן, הטיפול של אייבורי בלקוחות הוא טיפול שתמיד שם עדיפות לקחת אחריות על דברים. אם בסניף בתיקון לא טיפלו בכם כמו שצריך, תתלוננו על הנציג (בציון שמו) בשירות הלקוחות, ותאמינו לי שהוא יקבל על הראש בצורה שממש תכאב לו.
אגב, יש לציין שעזבתי את העבודה באייבורי עם בטן מלאה עליהם (בקטע של הדרך בה התייחסו לעובדים), ככה שאין לי סיבה לציין את הדברים לטובתם מתוך אינטרס כלשהו מלבד האמת.
אגב, אני אישית מתכנן לקנות את אותו המחשב הנייד שכתבת עליו, לעסק שלי.
|