View Single Post
ישן 09-11-07, 11:02   # 8
נמרוד
הוסטסניון
דירוג מסחר: (0)

נמרוד's Avatar

מיני פרופיל

נמרוד לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Byte צפה בהודעה
הא? הרשה לי לשאול אותך איפה אתה חי?
אני רואה שהמחירים בגודדי, שאין ספק שהיא חברה מעולה שהמחיר הוא $9.99 - אז 17 דולר זה זול ועוד הכי זול בשוק?

אני אישית קונה מ ipower, שזה 6.5 דולר לדומיין וכלל לא היו לי בעיות איתם.
האמת? לא ראיתי בחיים מישהו שאומר ש17 דולר לדומיין עולמי זה זול, אבל כנראה שיש כאלה שאוהבים לקנות את אותו מוצר רק ביותר כסף (אני לא חושב שלמישהו תהיינה תלונות לגודדי). livedns אינה מיועדת לאנשים פרטיים לדעתי, הם עושים את הכסף הגדול על בתי עסק שרוצים שיעשו בשבילם הכול - כן להם לא איכפת לשלם 8 דולר נוספים על דומיין, אבל לי אישית כן איכפת ואני מניח שלעוד רבים. אגב במקרה של פותח האשכול זה הפסד של 160 דולר אם הוא קונה בלייב ולא בגודדי (על כל דומיין 8, לבסוף 8*20).

אז LiveDns נותנים כרגע , את המחיר הכי נמוך בשוק דומייני הזהב.
מה? אחד מדבר על ישראלים ואחד על עולמיים.. הוא אמר ש17$ לישראלי זה זול, אתה אומר שזה יקר לעולמי.. חח.. ולייבDNS יאבדו את החברות שלהם באיגוד אם הם יעלו במאות אחוזים את המחיר.. אתם מדברים שטויות.. אין סיבה לקנות מהאיגוד, המחיר יותר יקר ואין פאנל ניהול ולפותח האשכול: לך לגודדי או איפה שאתה רוצה (מומלץ גודדי) תכניס לסל קניות שלך את כל הדומיינים - יצא לך 200$ בערך, אז תוכל לנצל את הקופונים שיש באתר בחתימה שלי (תוכל לחסוך 20$ אפילו יותר). אם אתה לא קונה מגודדי תבדוק פה:
http://www.htmli.info
(אתר שלי שמכרתי) אולי יש שם משהו.
  Reply With Quote