View Single Post
ישן 09-11-07, 22:59   # 9
Byte
חבר מתקדם

מיני פרופיל

Byte לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי uploa צפה בהודעה
טוב אני לא רוצה לפגוע באף אחד, אבל אם בשביל הבית שלי במקום שאני לא רצוי בו היו נהרגים 10 חיילים סתם בחודש, הייתי מסכים לעבור.
מי שהסכים לעבור לפני קיבל הרבה מאוד, ולא נפגע פיזית. אני מבין כאב, אבל צריך להמשיך כבר.
לדעתי ישנם חיילים רבים שהיו ועדיין מוכנים למות כדי שאותם אנשים שגרים שם יחיו בשקט.
בסה"כ, רוב חיילי צה"ל נהרגחים במטרה להגן על הערים הגדולות: המבצעים הגדולים בעבר באיו"ש וברצועת עזה נועדו כדי למנוע פיגועים באזור המרכז. שנתחיל למנות כמה חיילים נהרגו שם? הרבה מאוד.

במלחמת לבנון הראשונה/שנייה נהרגו חיילים רבים במטרה להגן על תושבי הצפון. שאר המלחמות שלנו היו קיומיות ולא היה להם קשר לאזור מסויים.

אני בדעה שחיים של אדם שגר בתחומי הקו הירוק לא יותר שווים מחיים של "מתנחל" (אגב לפי ההגדרה של המילה כולנו מתנחלים בנחלת אבותינו). ולמען האמת? אני חושב שהאנשים שמתייחסים הכי טוב לחיילי צה"ל ונותנים להם את ההרגשה הכי טובה הם המתנחלים (אירוח מדהים, לא קרוב לפציפיסטים שבאים במטרה להציק לחיילים במחסומים).

אין גאווה גדולה יותר מאשר להגן על ההתיישבות הציונית בא"י, בין אם זה במרכז, בצפון, בדרום, יהודה ושומרון ובכל מקום אחר בשטחי מדינת ישראל בו גרים יהודים ואף ערבים תומכי ישראל, אם נותרו כאלה.(והאמת? צריך פשוט לשים זין על אלה שאומרים שזה כיבוש, פשוט כך. אבל אין מה להתווכח על זה, לפלסטינים תהיה מדינה ואז כולנו נוכל להגיד "אמרנו לכם")

ואני חושב שאתה לא מבין את הכאב כמו שאמרת.

נ.ב
אם המדינה רוצה לפנות את יהודה ושומרון שתעשה את זה מהר. לפי הנתונים של בוגדי שלום עכשיו (בוגדים = הנפת דגלי חמאס רוצחי הילדים), חרדים רבים מתחילים ליישב את אזור זה ואני חושב שאתם תופתעו (כנראה שלא תופתעו) לגלות שחרדים הם הרבה פחות סבלניים ובעלי הרבה יותר כח כקהילה מאוחדת שתמיד משיגה את מטרתה (לעיתים באלימות ולעיתים במחאות גדולות) מאשר דתיים לאומיים.

Last edited by Byte; 09-11-07 at 23:03..