View Single Post
ישן 07-12-07, 03:19   # 29
Byte
חבר מתקדם
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
הודעות: 541

Byte לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Gmedia צפה בהודעה
אני אגיד לך מה. לכולם יש את המפתח להצלחה. הדילמה היחידה של כל אחד , זה לנסות לפתוח את הדלת עם המפתח הנכון.

אם אתה תדע לאן אתה רוצה לשאוף, הרצון שלך יהיה יותר חזק מכל דבר אחר.
אין דבר העומד בפני הרצון זה דבר שחשוב לזכור, וכנראה שאצל רוב האנשים זה לא עובד ולמה? כי הם פשוט לא אומרים לעצמם "אני אצליח" אלא שהם אומרים "וואלה אני אצליח" אבל מצד שני, הם יתחילו לבזבז ולא לשים לב אל זה ולהמשיך להגיד "אבל אני כן מנסה להצליח".

יש המון אנשים שמפריזים ממה שיש להם ולא מבינים שאת מה שיש להם, הם צריכים להעריך.
אם כל בן אדם בעל מינוס יתחיל לחשוב "מה אני עושה כדי להפחית עם המינוס?" אלה הדברים הפשוטים שניתן לפתור. איך?

הנה לדוגמא כמה תוצאות.

האורות דלוקים יום יום? תכבה אותם! תדאג לא להשאיר אורות בכל הבית גם אם זה לילה.
המים ממשיכים לטפטף? תסגור אותם, חבל, מי משתמש בהם באותו רגע? אף אחד לא משתמש.
המזגן (למי שיש) דולק? סגור אותו כשאתה לא נמצא במקום כלשהו, אין צורך להשאיר אותו.
קר לך? תתכסה עם סמיכת פוך או כל דבר אחר שיכול לחמם אותך, אל תלך על האלטרנטיבה שגוזזת המון חשמל.

הטלויזיה דולקת במקום שאתה לא נמצא? תדאג לכבות.
כשאתה יוצא מהבית - שים לב שאין מישו בבית ואם יש, תדאג לומר לו לסגור את האורות אחריו.

תפחית בדברים הפשוטים האלה והכל יהיה טוב.

עכשיו...מה לגבי האוכל? פשוט מאוד, תעשה רשימה עם כל המשפחה, תתקבצו יום אחד ותגידו "מה אנחנו צריכים באמת?" ולא סתם שטויות שלא צריכים ולא אוכלים.

נכון לעכשיו. אתה אמור להסתכל קדימה, מה אתה קונה ואיך אתה מסתדר איתו. יש מלא שקונים מלא דברים כגון פירות וכו'.. ובסופו של דבר זה נהפך לרקוב או שזה מוצר שנהפך להיות ליופי ו/או סתם מנסה לקשט את המקרר, בשביל מה שיקשט? עדיף שלא יקשט, לפעמים קישוט זה חשוב נכון , זה מראה אופייני להרגשה ביתית, אבל תנסה להפחית עם הייפוי של המקום.

בנוגע לשאר הדברים לא עולים לי רעיונות, אל תגידו לי שאני מדבר שטויות וכדומיהם, נסו ליישם את מה שאמרתי ותאמינו לי שההוצאות תתחסנה תוך חודש לפחות. תוכלו לראות את התוצאות ולהשאיר חיוך על החיים. כי תזכרו! כסף זה לא הכל בחיים.
דיברת רק על לחסוך כסף ובסוף נתת את המשפט כסף זה לא הכל בחיים?

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shimon צפה בהודעה
מהי הצלחה בחיים?
לחיות עם משכורת של 25 אלף שקל בחודש.
לעבוד בעבודה קבועה ועבודה שאתה אוהב.
לחיות עם האישה שאתה אוהב.
להקים משפחה.
לחיות בדירה גדולה על החוף.

אם יהיה לי את כל זה אני יהיה מאושר
25 (ברוטו) לא יספיק לך בשביל בית על החוף (בתור אחד שגדל במשפחה שאחד ההורים קיבל משכורת כזאת).

ציטוט:
כמו שאמרו כאן לפניי
קודם על בריאות..
בלי "בריאות"
שום דבר מכל מה שאמרתם לא שווה.
בריאות היא תנאי חשוב לאושר, אך אם יש לך אותה זה בכלל לא אומר שתהיה מאושר...
בוא נגיד שאם יעשו סטטיסטיקה אני בטוח שתראה שעשירים מתים פחות ממחלות (כמובן שיש ויש, אבל באופן כללי) וחולים פחות כי יש להם כסף לתרופות וטיפולים מיוחדים.

ציטוט:
כסף מבחינתי הוא סה"כ מדד להצלחה
גם אם אתה מיליונר זה לא הופך אותך למוצלח....בעלים של חברת הייטק שיש לו מיליון הוא לא מוצלח, יש עוד רבים בתחום כמוהו...אך מורה למשל שיש לו מיליון הוא אדם מוצלח - התקדם יותר מרוב האנשים בתחומו (סתם פילוסופיה למחשבה)

ציטוט:
אם כבר שואפים למשהו..
זה לא לחיים נורמטיבים ושקטים, אלא יותר למשהו בסגנון של אחרי כל יעד שכובשים, שיהיה יעד אחד קצת יותר קשה ויותר מאתגר.
בקיצור חיים בלי מנוחה ורוגע...דומה הדבר לאיש עסקים שהשיג את המיליון הראשון, לא נח עד שהשיג את השני, לא נח עד שהשיג את השלישי, לא נח עד שהשיג עד הרביעי ובסוף מת במהלך מרוץ כלשהו. לא יודע מה איתך, אני מעדיף למות על המיטה הנוחה והנעימה מאשר במהלך השגת יעד קשה יותר ומאתגר יותר.

ציטוט:
אני בטוח שיהיו כאן כמה שיצצו: "אני.. רק כסף" וכו', חכו למקרים מסויימים בחיים שהכסף כבר לא ישחק לכם משחק חשוב בחיים.
יהיו מקרים כאלה אבל ברוב המקרים בימינו, לצערי, הוא אכן ישחק תפקיד משמעותי.

Last edited by Byte; 07-12-07 at 03:22..
  Reply With Quote