תשמע, כמה זמן כבר יש סלולר לפשוטי העם, 10? 15 שנה? יכול להיות שעוד 50 שנה זה יתפוצץ לנו בפנים כמו סיגריות.
בהתחלה רבים עישנו סיגריות ואפילו לא חשבו על ההשפעה הבריאותית שיש להן. לאחר שנים רבות הבועה התפוצצה וגילו ש 1/2 מעשנים מת מנזקי עישון (מחלות לב, דרכי הנשימה, מחלת הסרטן לסוגיה).
אותו דבר יכול להיות עם הסלולר. ההבדל?
את הסיגריות ניסו לעשות "בריאות" יותר עם סיגריות לייט, אך לא משנה מה יעשו להכניס עשן לריאות /לוע אף פעם לא יהיה בריא. מצד שני סלולר הוא מוצר טכנולוגי שאותו ניתן לשנות כך שיגרום נזק בהרבה יותר קטן ואף יעלים את הנזק.
בינתיים מה שאפשר לעשות זה להתקין עוד אנטנות (מה שבטוח מוריד את הקרינה) ולזכור שהקרינה שנפלטת מאנטנות וממכשירים סלולרים אינה חורגת מהמלצות ארגון הבריאות העולמי ומשרד הבריאות הישראלי שאלה מתבססים על עובדות מדעיות שנבדקו במחקרים גדולים ולא על מחקרים קטנים שהחלו לפני מספר קטן של שנים.
ולשאלה שלך...אני מדבר בפלאפון רגיל, בלי אוזניה ובלי כלום אבל יחסית לשאר האוכ' אני מדבר ממש קצת במכשיר אז גם אם נגרם הנזק לא הכי משנה לי כרגע.
ציטוט:
אני יגיד לך מה הדעה שלי -
עם כל המחקרים הזה בתכלס העולם ימשיך לדבר בטלפונים סלולריים -_-
|
עכשיו כן, אבל יכול להיות שהדור שעכשיו גדל הוא כמו דור הסיגריות - יפגע הכי הרבה והדור אחריו יצמצם בצורה משמעותית