ציטוט:
בל כל אלו הם רק הצדקה למלחמה, או לפעולות נקודתיות.
אני מוכן להתערב איתך שאם מחר יטוס מסוק של איראן מעל לבית שלך ויפוצץ מכונית, אתה תפעל כמו מה שהערבים עושים.
|
לא אני לא. יש לי צבא ושלטון שהוא יפעל איך שהוא יחליט לפעול. במידה והוא יפעל בדרך שלא טובה לעם הוא יודח בבחירות דמוקרטיות.
ציטוט:
ולא מדובר פה בניתוק מהמציאות ואני מצטער שהמציאות שלך היא מלחמה וזה שטנק עובר לך ליד הבית, ומסוק טס לך מעל לשכונה, ומטוס F-16 יוצר בום על-קולי מעל לעיר שלך - זה לא מפחיד, זה מעורר שנאה...
|
א. זה כן מפחיד.
ב. מציאות = מה שקורה באמת = מלחמה. זה לא שזו המציאות שלי, זו המציאות של כולנו וגם שלך. אתה יכול להתנתק ממנה אבל זה לא אומר שזו לא המציאות כיום.-+
ציטוט:
שלא תטעו אני לא מצדיק גם תערבים אבל אני מנסה לומר שאפשר לראות שהם עושים את כל מה שהם עושים לא רק מטימטום מוחלט אלא מעוד מספר סיבות שרובנו בוחרים להתעלם מהם.
Tai - איזה מן הבדל מרכזי זה בדיוק? יורים לך טיל ליד הבית! זה לא מעורר בך שנאה שתרגום לך לעשות הכול כדי להפטר מהאיום?
|
מה אותן סיבות? הרצון להשמיד את ישראל? הרצון לקבל כל שטח ושטח בארץ הקטנה הזו? (זכור שגם ב-48, שהיינו פצפונים הרבה יותר ממש שעכשיו וירושלים המזרחית הייתה שלהם הם התנגדו להקמת המדינה)