View Single Post
ישן 30-12-07, 22:15   # 8
Dima
אקס מנהל

מיני פרופיל

Dima לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי psycho צפה בהודעה
סליחה? זה שהתמקדתי בנישת ניצולי השואה, כי להם יש כסף שמחכה שהמדינה גוזלת.

כן, כל הזקנים מגיע להם לחיות בכבוד, כן לכולם מגיע קצבה, אבל שיש כסף, והוא לא מגיע לניצולים אתה לא חושב שזה קצת מוגזם?
שזה ביזיון להעביר גהנום-שני את אלו שעברו כבר גהנום? ועל מה? על בירורקרטיה מפגרת?!

עשה לי טובה, אתה מסתכל מנקודת מבט לא נכונה.
אז אם אני לא יוצא בהכרזה גלובלאית "תעזרו לכל האנשים שקשה להם" אז העצומה לא שווה כלום?
בחייאת, עדיף להתמקד במשהו ולטפל בו, אל תשפוט אותי על זה שהשקעתי מאמצים בלשנות משהו. זו חוצפה לשמה
יש ארגון שמחזיר כספים לניצולי השואה, זה בכל השפות וכל קשיש ניצול שואה יכול לפנות לשם.
בארץ יש עוד 10000 בעיות שאפשר להסתער עליהן, אמנם זאת אחת מהן ואמנם כל העם מסכים עם זה, אבל האינטרנט זה ממש לא המקום לקדם את זה.
ובינינו, גם אתה וגם אני יודעים שקידום העניין הזה באינטרנט, לא יעזור.
חוץ מזה, לניצולי השואה יש נציגים בארץ ויש מי שיעשה הפגנות עבורם.

תשאל אותי מה אני עשיתי כדי לעזור? עזרתי לסבתא וסבא שלי למלות את המסמכים כדי לקבל את הכסף שלהם מהארגון, אתה אומר שזה סתם? אז באחד מהסעיפים מבקשים לספר את כל הסיפור של איך הם עברו את השואה, כדי לדעת במדוייק כמה כסף להחזיר.
כיוון שאת המסמכים צריך למלות בעברית, נאלצתי לשמוע את הסיפורים ותאמין לי שזה לא קל.
חברים, אם מישהו כאן הוא דור שלישי לשואה כמוני ורוצה לעזור לסבתא וסבא, חפשו את הארגונים שמחזירים כסף (חיפוש קטן בגוגל על מילת המפתח:"קרן לניצולי שואה" יעשה את העבודה). כרגע, זו הדרך היחידה לקבל קצת הכסף עבור העוול שנגרם (למרות שתמורת שום סכום שבעולם זה לא ייסלח).
  Reply With Quote