ציטוט:
נכתב במקור על ידי Dima
אוקיי, עכשיו הבנתי.
לגבי ההערה השניה, עדין לא הבנת? המטרה בכל העניין הזה היא שיווקית בלבד, אתה חושב שאם הוא באמת היה רוצה לעזור הוא היה פותח אתר באינטרנט? בשבילו העיקר זה פרסום ותהילה, ורק לאחר מכן תרומה (אם בכלל).
הרי בשביל שדבר כזה יעזור, הוא צריך להתפרסם (ואם אני לא טועה, הוא כבר התפרסם קצת בנענע), אבל גיא גם צריך להרגיש שהוא "לא התפרסם סתם" אז בדרך הוא גם מסתתר מאחורי זה שהוא חושב שהוא מאוד עוזר לניצולי השואה.
מה שאתה עושה גיא, הוא ניצול של קשישים למטרות מסחריות.
אתה רוצה באמת לעזור לקשישים? תתנדב בבתי אבות.
|
ילד קטן, הקישור הוסף לפני שבוע, העצומה הוקמה לפני חצי שנה, אתה מוזמן לדבר גם עם זו ממעריב גם עם זו מ NANA איך ביקשתי מהם להתמקד בכתבה ולא בי כתלמיד, אני חיפשתי קרדיטים? יא ילד מושפל, כל הזמן שרצה העצומה לא היה קישור אחד לאיחסון אתרים, הוא התווסף לפני שבוע בדיוק, וזכותי לתת קרדיט להוצאות שהיו לי על השרת, שהייתי צריך לממן שרת נוסף ל100 אלף כניסות ביום, וגם זה היה רק אחרי כל ה באזז..
אז לך תדחוף אצבע יא ילד קטן ומטומטם, אם היית יודע שהגעתי לחברי כנסת, השגריר הגרמני בארץ, ואם היית יודעת איזה חברות ענק דיברו הייתי היית סותם ת'פה
ילד קטן ומושתן, הפה שלך מסריח, הוכחת אחת ולתמיד כמה אתה ילד עלוב, ומוטציה עלובה
חתיכת אפס
לא מתבייש...
אתה חייב להתבגר ודחוף, ילד שרץ ומספר שהוא "מחלק כאפות" במפגשי HOSTS
תעלה תמונה שלך כבר, תפסיק להסתתר מאחורי מסך, בחיי שאתה הדבר הכי ייצורי שפגשתי, או שאתה בעצם מתבייש? אה? ללכלכך מאחורי מחשב זה קל
תבוא תבוא לעוד מפגש, חתיכת שמוק
ואםם הייתי רוצה להרוויח, הייתי שם גוגל אדסנס ועושה כסף מספיק טוב, אז שאני ממן מהכיס שלי שרת פרטי, כי יש 100 אלף כניסות ביום, במשך שבועיים, אל תזיין לי בשכל..