ציטוט:
נכתב במקור על ידי Qu-D
תומר, להזכיר לך את סמי בכר חברכם הטוב?
בכל מקרה,
היה מדהים אתמול!
אווירה מעולה בהיכל ואני חייב לציין שגם האוהדים של מכבי עודדו יפה!
חבל שמכבי החליטה לא לכבד את טקס הענקת הגביע. קבוצה צריכה לדעת להפסיד וגם כשהפועל הפסידה היא נשארה עד להענקת הגביע.
|
חוץ מהעבירה המפורסמת (ואני מתכוון רק לעבירת התוקף...כי העבירה על ה3 כל השופטים באירופה קונים, זה דרק ואי אפשר לשנות את זה) השיפוט בגמר שנה שעברה היה לא רע בכלל.
אני מדבר איתך על שיפוט
לאורך רבע שלם שנועד להחזיר את הפועל למשחק.
כמו שאמרתי קודם, מכבי יכולים להאשים רק את עצמם, בכל זאת..22 הפרש לא צריך להשמיט, גם כשהשופטים נגדך...
אבל בסופו של דבר, השיפוט היה רע...הפועל יודעים את זה, אבל כשהקבוצה מנצחת (וגם מכבי בגמר הפיינל פור שנה שעברה) אז היא מעדיפה לא לדבר על זה. לא מאשים אותם, מאשים את השופטים.
כמו שאמרו וזה יכתב בהסטוריה. הפועל לא ניצחו-
מכבי הפסידה.
אני לא יכנס לפינות קטנות וחוקים שבאו מכיוון הפועל, שהם ומכבי יוכלו להפגש רק בגמר (וכן, זאת לא הייתה הצעה של שמעון, אלא דווקא של קליין...), או עוד הצעות מאוד יפות כמו
שיטת הפיינל פור לליגה סדירה.
באותו נושא, גם כל אליפות שהפועל יקחו בשיטת פיינל פור (אם זה יקרה), יכתב אותו משפט. אין ערך ספורטיבי לאליפות כאשר זה בשיטה הזאת (וכן, גם האליפות של מכבי שנה שעברה ללא ערך ספורטיבי) בגלל שבשום מקום בעולם, אין
ליגה (לא גביע, והיורוליג זה
גביע) נגמר בשיטה של "הטוב מ1"?
זה לא קיים, בשביל זה יש גביע.
עכשיו, יגידו שיש בכיינות מסויימת בתגובה שלי, אבל בת'כלס, אני מפרגן להפועל..למה? כי כמו שאמרתי, מכבי לא היו צריכים לתת להפועל לחזור ב22 הפרש.