View Single Post
ישן 09-02-08, 02:04   # 26
Tomer
Whatever

Tomer's Avatar

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל Tomer Send a message via Skype™ to Tomer

Tomer לא מחובר  

ציטוט:

אצלי כרגע כיוון שלא ראיתי את שאר המשחק עובד ההגיון. למזלי אני מאמין שיש לי הגיון בריא. לא נשמע לי הגיוני בשום דרך שקבוצה מובילה 22 הפרש לקראת הרבע הרביעי, ושומרת כ"כ גרוע שהשופטים חייבים לתת ל כ"כ הרבה שחקנים מובילים שלה 5 עבירות .

ירושלים זרקו אתמול 48 פעם מהקו. 48 ... אני אחזור על זה. משהו פה לא הגיוני. אני ראיתי משחקים ששתי הקבוצות ביחד לא הגיעו לזה.

סטטיסטיקה לא משקרת.
היא פשוטה הפעם:
מ2 למכבי : 18-41
לירושלים : 19-32
ל3 למכבי : 10-21
לירושלים: 6-13
ריבאונד מכבי: 29
ירושלים: 34
חסימות 4 לכל
חטיפות 8 למכבי , 10 לירושלים.
איבודים למכבי 14, לירושלים 16.

% מהשדה למכבי : 45 לירושלים 49.

זריקות מהקו למכבי : 23-29
לירושלים : 37-48

כלומר אם נעבור קלות על הסטטיסטיקה נבין כך : הפועל לא שמרו באמת , ולכן מכבי זרקה במשחק בזמן תנועה 62 פעם. ירושלים רק 45 . כלומר אומר שמכבי שמרה.

עכשיו ננסה להבין איך יכול להיות שקבוצות שזורקות בערך באחוזים דומים, אבל קבוצה אחת זורקת פי 1.5 בערך יותר, אנחנו מגיעים לתשובה.

התשובה עומדת על הקו. אגב גם שם האחוזים דומים . 79 לת"א, 77 למכבי , כלומר אפילו בזה אנחנו ניצחנו.

כלומר ובחישוב פשוט ברור לכל אדם שיודע יותר מ 1+1 , שהמצב היחיד שבו הפועל ירושלים מנצחת היא אם היה לה באיזשהו נתון יתרון קריטי. פה מגיעות הזריקות מהקו.

עכשיו אם הפועל ירושלים זרקה מהקו על כל נגיעה בזמן זריקה שלה זה אומר שהיא הייתה צריכה ללכת לקו 45 פעם. מתמטיקה פשוטה.

מה שאנחנו לעומת זאת רואים שהיא זרקה מהקו יותר ממה שהיא זרקה במגרש משחק שלם.

מי שנותן לקבוצה לעמוד על הקו הוא השופט. לעומת שאר המשחק, זה החלק הבאמת יחיד שבו לשופטים יש נגיעה מכרעת. אני לא צריך לראות משחק כדי להבין שמשהו פה לה הגיוני.

וזה עוד במיוחד שאני יודע מי זה סגל א, ומיזה זה סגל ב'.

לסיכום , אני בטוח שכולם צודקים שהניהול משחק ברבע הרביעי לא היה בשמיים. אבל מקריאה של הסטטיסטיקה, ואם אני מתייחס ל3+ דק' שראיתי שהם בטוח סוג של מגמה , ולתקצירים שראיתי , ללא ספק ההכרעה פה הייתה של השופטים.

כי כל אחד כולל דן שמיר, יודע שמכבי שווה מעל 15 נק' הפרש ביום רע מול ירושלים. פשוט ככה.

הגיע הזמן שיפסיקו להיות נחמדים. יש פה פינקסנות של עונה שלמה עקב מקרה טפירו שנה שעברה . צריך להיות עיוור כדי לא לראות את זה. בנוסף איגוד השופטים פה הוא זוועתון אחד גדול. אם את איבי לא הרחיקו לכמה משחקים על מה שהוא עשה לד. חג'ג', זה פשוט מביש.
השופטים פה רצו ולקחו את ההצגה. כיוון שכנראה בארץ אלו אנשים שהם תת רמה , הם לא מספיק חכמים כדי להבין מה הם עושים. זה לא מפתיע אותי אגב.

אגב היחידים שמדברים כמוני הם דווקא אוהדים שהם לא שרופים כמונו. שלא הולכים למשחקים , אלא דווקא יחסית אובייקטיבים ואוהבים את מכבי אבל לא בצורה כבדה, וסתם אוהבים כדורסל.
תגובה של מישהו בפורום אחר. אני מסכים.

זה באמת לא ייגמר, אבל רק כדי שתראה מה אנשים חושבים על המשחק..

21 מתוך ה 38 נק' ברבע האחרון של הפועל - מקו העונשין, מוזר לא?

לילה נפלא(: