View Single Post
ישן 27-03-08, 16:40   # 11
meshuga
הנהלת הפורום לשעבר

meshuga's Avatar

מיני פרופיל

meshuga לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
קודם כל נתחיל מזה שצבא זה גם איזה סיכון של חיים סבבה.
נעבור לזה שכאלה שלא רוצים להתגייס וכן מתגייסים סתם באמת מבזבזים את הזמן,כאשר אול באזרחי הם דווקא כן יצליחו לעסוק בדבר בהם הם רוצים.

וזה שהם מספקים לחיילים שצריכים מקום מגורים סבבה והכל אבל חשוב לזכור שמביאים מקום לינה עם אנשים כמובן שאותם אתה לא בוחר...

נעבור לזה שאני עכשיו מדבר על אנשים שכן יש להם הורים וכן יכולים לישון בבית,אז באמת אם יצאו לעבוד יוכל להרוויח,ואני לא אומר שלא להתנדב ולתרום כן זה חשוב וזה יפה,אבל לא ברמה כזו כמו של הצבא,ולא אני לא אומר שהצבא הוא לא טוב ולא חשוב,מאוד חשוב! אבל צבא זה רוב הזמן עבודה ועבודה גם מאוד קשה ופיזית,התייחסות לא משהו בכלל! כדוגמה השידור בכולבוטק לפני איזה חודש וחצי על החיילים חולים מתים מחכים מעל ל 8 שעות אפילו לרופא,וכולם ביחד מחכים (החיידקים חוגגים).
אז זה חשוב ביותר שהחיילים ירוויחו את הכסף כי זה מגיע להם!
וכאלה שיש להם איפה לישון ולרוב יש אז אין להם הוצאות מי יודע מה גדולות גם באזרחי!
אאאאההה... וכן עוד משהו שכדאי מאוד שישפרו אפילו לפני עניין המשכורת הוא היחס כלפי החיילים שתורמים את כל כולם למען המדינה!
וד"א אל תשכחו מאיפה מגיע הכסף,ממשלם המיסים מאותם משפחה של אותם חיילים.
מסכים עם חלק מהדברים, אבל עדיין..בוא נגיע לנקודה של המיסים, המצב של המדינה שלנו בקטע הכספי (אם אתה יודע ואם לא) רע מאוד....
אתה לא יכול עכשיו לעשות העלאה של 1000% לכל החיילים...אתה פשוט לא....תחשוב על זה..לג'ובניקים אתה נותן 3000 ש"ח?...לקרביים צריך יותר הרי->תוספת סיכון.....ואז מה יגידו אנשי הקבע?...למה שהם יקבלו משכורת שקרובה למינימום בעוד חייל רגיל מקבל מינימום? אז גם להם צריך להעלות.....ככה שאתה צריך להעלות לכל דרגות הצבא את השכר...ואז אתה צריך להעלות למילואים, לגימלאים וכו'...

עכשיו, תחזור למיסים...תהיה עליה של מיסים..ועליה לא קטנה..כי אם תנסה לחשוב על ה1000% האלו..לכל חייל חובה, קבע, מילואים, גימלאים...זה לא מעט בכלל (מאות מיליונים)....

איך זה יעזור לשכבות החלשות? (שנגיד אין להם ילדים..או ילדים קטנים?...)...
איך זה יעזור לצבא עצמו? (עד כמה שיעלו מיסים..זה לא יכסה ככה שזה יצטרך לרדת מתקציב הבטחון...פחות כלי נשק, מיגון וכו'), הרי אנשים לא מתגייסים לרוב מסיבות אחרות..לא שמעתי שכאלה שבגלל כסף..אלא בגלל ש"בזבזו לי 3 שנים מהחיים"...ככה שעליית הגיוס זה לא ממש ישפר..לפחות לא באחוזים "מדהימים"...

בוא נגיד שהחוק הזה היה הגיוני אם נגיד היו אומרים שלחובה רק יעשו כפול במשכורת..מילא...אבל אתה מדבר פה על עליה מאוד מאוד מאוד גדולה...
  Reply With Quote