View Single Post
ישן 02-05-08, 16:27   # 17
עמרי שוסטר
משתמש - היכל התהילה

מיני פרופיל

עמרי שוסטר לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Vitalist צפה בהודעה
זאת הבעייה בעצם וזאת הסיבה שהמשטרה חסרת כל יכולת להתמודד עם כתות מהסוג הגזלני.
הם לא עושות שום דבר רע חוץ מאשר לשדוד אנשים, באמצעות שטיפת מוח ושכנוע להביא להם את הכסף / רכוש שלהם. הכתב תמיד תוכל לטעון שהיא השתמשה באמצעים כשרים והאנשים תרמו להם מרצון. מה שבאמת חלקית נכון. אבל כמובן זה בכלל לא בסדר......

אני אישית מאמין למשתמש שפתח את הנושא.
אבל ברצינות אם אתה מפיץ את זה ועוד מבקש מאחרים עזרה בזה, תכתוב משהו רציני ולא תסתפק במילים חסרות הוכחה, אולי תנסה למצוא סיפורים אמינים על אנשים שהם "דפקו" תספר יותר על שיטות שטיפת המוח שלהם.

וגם לכתוב דת = כת. לא היה במקום, שכן בארץ יש הרבה מאוד אנשים שמאמינים לפחות בצורה כלשהית בדת (ראה את מספר האנשים ששומרים על פסח מול אלה שלא בנושא שפתחו פה לא מזמן). חוץ מזה שזה באמת לא נכון......
אין שום תיעוד רשמי או אחר למעשה גזילה, שדידה, מרמה או אחר הקשור ישירות לכנסית הסינטולוגיה.
אני אגיד לך מה קורה. הם שונים, ושונה מפחיד.
קח לדוגמה את היהדות - אחת הדתות הנרדפות ביותר בעולם. היהודים משתלטים העולם? רוצחים אנשים חפים מפשע? מתכננים מלחמות? עובדה שאנחנו לא, אבל זה לא מונע מאנשים לפתוח אינסוף אתרים שטוענים אחרת.
הם לא משועממים ושונאים בלי סיבה. הם ממש מאמינים במה שהם כותבים ונחשו מה? אנשים שלא מכירים את היהדות, מאמינים להם. ככה זה בני אדם... טיפשים. מאמינים בקלות.
אני לא מעריץ את הסינטולוגיה או משהו. תראה לי הוכחות ואני אאמין.

שיהיה ברור. אם תחפשו, תראו שחלק מהאפיינים של כת קיימים בסינטולוגיה, אבל רק חלק. מה גם שאותם מאפיינים גם קיימים ביהדות אם מחפשים מספיק.
  Reply With Quote