בתור מי שפרסם את האשכול -
במקרה דנן עמותה = כת = דת וזאת משום שהעמותה היא כיסוי לכת שמשמשת כיסוי לדת ... זה הכול. זו לא התבטאות אנטי דתית ואפילו לא אנטי כתית ובוודאי שלא אנטי עמותתית. רצוי לקרוא דברים בהקשרם ולא אחרת. בפרט שציינתי כי אני מתייחס ל-"... דיוורים מגוף בשם העמותה לשגשוג ובטחון במזרח התיכון שהנה למעשה התחזות של כת הסיינטולוגיה שהיא למעשה דת רשמית" (ציטוט של עצמי).
בכוונה לא הצמדתי את המיילים שאני מקבל מהם כי זה יהווה רק קידום למסרים שלהם אבל כולם שמורים אצלי וכוללים טקסטים של שטיפת מוח, הונאה והנעה לפעולה (תרומה למספרי חשבון בנק נקובים במייל עצמו), דיווחים אודות פעילויות בגני ילדים ומוסדות ציבור וכו' (הכול במיילים שלהם עצמם, כך שאיני נדרש להוכיח דבר) ... רק שאז אפשר להבחין בשורה זעירה בטקסט אפור כמעט לא קריא בתחתית המייל שאומרת:
© 2008 The Association for Prosperity and Security in the Middle East. All Rights Reserved.. THE WAY TO HAPPINESS and the "Road & Sun" design are trademarks and service marks owned by L. Ron Hubbard Library in the USA and in other countries (trademark registrations issued and other registrations pending) and are used with permission.
ושימו לב שהמילה סיינטולוגיה לא מוצגת בשום מקום, אלא רק בזכויות היוצרים של המחבר כי כאמור הכול מסתובב סביב כסף.
המאבק שלי הוא נגד סיפורי הכיסוי ההזויים הללו שמסתירים מאחורם את כת הסיינטולוגיה וראו
דיווח ב-NFC שמציג כי הכינוי כת הוא לא רעיון שלי ורק אימצתי אותו והם עצמם מכנים עצמם דת כך שאת זה בטח איני צריך להוכיח.
סיכום לוגי = עמותה = כת = דת. נקודה.