View Single Post
ישן 02-05-08, 20:21   # 35
ahoy
חבר בקהילה

מיני פרופיל
שלח הודעה באמצעות MSN אל ahoy

ahoy לא מחובר  

Exclamation

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
הם לא מתחבאים.
האתר הרשמי:
http://www.scientology.org
שים לב שלמטה יש קישור לאתרים הרשמיים בשפות זרות, ואין עברית. משמע הגוף בארץ לא פועל בשם הכנסיה הראשית. פשוט פעילים סינטולוגים שפועלים בשליחות.
אותם עצמאים בוחרים שלא להציג את עצמם כסינטולוגים. אני לא יודע מה הסיבה, אבל אני מנחש מאותה סיבה שכולם פה מאמינים לשמועות. בארץ לא מתים עליהם.

ד"א אני לא אומר שהכל כשורה. פשוט אם קורה משהו, אין שום תיעוד לכך. כל מה שאתה חושב שאתה יודע, שמועות.

עריכה ממש מאוחרת:
בסדר, יש שני מיסיונים, אחד בירושלים ואחד בת"א. כנראה אחד מהם, או אולי שניהם מאחורי הסיפור.
תשמע - אתה טועה ומטעה בגדול ועוד מגן כנגד תוכן שאתה לא ממש טורח לקרוא עד סופו ... זה גובל בבורות ובערות.

כתבתי כבר מספר פעמים שיש לי את הדיוורים שלהם הכוללים את התכנים שיחסתי להם (ואני לא מפרסם כאן כדי לא לקדם אותם), נתתי הפניות למקורות נוספים ברשת ובתקשורת בכלל (ואני לא טוען שאילנה-דיין צדיקה ממש לא) ... אבל אם גם משרד החינוך פועל לגרש אותם מתוך בתי-הספר ואם הם אכן שולחים דיוורים ופועלים פיזית במוסדות שונים תחת כיסוי של עמותה לא מזוהה ומחלקים חומר דתי ... מה אתה קורא לזה?

ההתייחסות שלי היא לעמותה המתחזה למשהו אחד, בעוד היא חזית לכת הסיינטולוגיה שהיא בכלל קבוצה שמקדמת דת במסווה ... לזה תתייחס ולא לכתובת הדואר הרשמית של הארגון - מה הקשר בין השניים?!

שוב, אנא קרא היטב את החומרים לפני שאתה מפזר האשמות נגדי ואחרים שאינן מבוססות אפילו על החומר שנמצא שתי שורות למעלה.

בכל מקרה, אתה פוגע במטרת האשכול עצמו ואני מקווה שזה לא נעשה מתוך מניע לא הגון.
  Reply With Quote