ציטוט:
נכתב במקור על ידי ahoy
אני הולך ומשתכנע שאתה או מתקשה בקריאה או פועל ממניע שמזוהה עם אחד הצדדים בוויכוח - כתבתי וחזרתי וכתבתי שאני מחזיק דיוורים שמגבים את כל הטענות שלי ובפרט שהם נשלחו על ידי העמותה עצמה ולא אפרסם אותם כאן כדי לא לקדמם.
מספר מובאות:
PHP קוד:
שלום רב לך,
העמותה לשגשוג ובטחון במזה"ת מעבירה החל משנת 2003 הרצאות וסדנאות ללא תשלום לכל מגזרי האוכלוסייה בישראל ...
... בחרנו הפעם לשתף אותך בדיווח ששמואל שלח אחרי הרצאה לנוער שנחשב "חסר סיכוי".
בבקשה: אני בהלם... הגעתי אחה"צ להרצאה לחניכים בגיל תיכון "בעייתיים ופגועים" שחלקם מסוגלים לקרוא וחלקם לא. הם ממוקמים בתוך מבנה פנימייה נעול ...
... אם יש לך נכונות לתרום - בהמשך המסמך יש הנחיות עם פרטי חשבון הבנק של העמותה ... כל סכום החל מ-100 שקל ועד מיליון דולר J יתקבל בברכה!!!!
לתרומה מלא/י את הטופס המצורף כעת ושלחי במייל חוזר! ...
הוראות לתרומה (אנא בחר אפשרות אחת מתוך 3 הבאות):
1. ניתן לבצע תשלום על ידי העברה ישירה בבנק עם הפרטים הבאים: ...
בקצה למטה בגוון אפור על רקע אפור:
PHP קוד:
© 2008 The Association for Prosperity and Security in the Middle East. All Rights Reserved.. THE WAY TO HAPPINESS and the "Road & Sun" design are trademarks and service marks owned by L. Ron Hubbard Library in the USA and in other countries (trademark registrations issued and other registrations pending) and are used with permission.
כאשר בשום מקום בטקסט עצמו לא מוזכר שהעמותה פועלת על עקרונות כת הסיינטולוגיה וכי סיינטלוגיה בספרים שהם מקדמים בדיוור (הדרך אל האושר) מוגדרת כדת וכך הם מגדירים גם את עצמם.
... יותר מזה אני לא אציג כאן מטעמים שכבר פירטתי. מציע לך לעשות יותר שיעורי בית או להזדהות כחבר בכת.
|
אתה ידידי מפגין בורות, ומעבר לכך דעות קדומות. מי היה מאמין שבישראל מכל המדינות נראה דבר שכזה.
אני לא חבר ב
דת וברור לי שאני יודע יותר ממך.