עזרה - מה עושים עם חברת אכסון שלא רוצה להחזיר את הכסף?
שלום.
ב28 באפריל קניתי שרת משחק של קאונטר סטרייק סורס מאחת החברות מכאן (שאת שמה אני לא אזכיר כי זה לא המקום).
עד עכשיו, היו רק תקלות.
בהתחלה, הבחור שם לי את השרת על מחשב שהיה מלא במשתמשים, והיה פינג של 250-300 קבוע. רק אחרי יומיים בערך הוא העביר את זה לשרת זמני.
גם בשרת הזמני, המצב לא היה טוב. בהתחלה בכלל לא היה מקום בשרת להתקין את השרת משחק (להזכיר לכם שאני התקנתי הכל וכשביקשתי עזרה תמיד ה"טכנאי" היה עסוק). אחר כך גם לא הייתי יכול להתחבר לשרת המשחק בגלל בעיית קישוריות שקשורה לפיירוול של השרת שלהם.
אחרי שסוף כל סוף השרת עבד, בדקתי אותו מבחינת קישוריות, והיה הרבה LOSS ו CHOKE, למי שמבין מה זה, ובקיצור החלטתי שאני רוצה את הכסף שלי בחזרה, בגלל השירות הגרוע, בגלל זה ש -אני- צריך להתקשר כל פעם לבדוק מתי השרת שלי יהיה מוכן כדי ש -אני- אתקי אותו שוב ושוב, ואני חושב שעל כל השיחות כבר זה נחשב שכאילו שילמתי פעמיים.
עכשיו, הבנאדם אמר לי שהוא לא מחשיב לי את הימים האלה שהשרת לא עבד בחודש שהזמנתי, למרות זאת, אני עדיין דרשתי את הכסף שלי בחזרה כי מהחברה הזאת שום דבר טוב לא יצא.
כשביקשתי את הכסף חזרה, הוא אמר לי שהוא לא יכול להביא לי כי "הוא כבר הזמין את השרת VPS" שכביכול בשבילי(למרות שאני רק הזמנתי שרת משחק).
מה עושים עם מצב כזה?
תודה רבה לעונים.
|