ציטוט:
נכתב במקור על ידי Shon12
אוקיי,
בזמן האחרון מכיוון שאני מתחיל להתקרב לגיל 18 (=
אומנם עוד שנה וחצי,
אני רוצה קצת לחשוב קדימה,
התחלתי להתעניין ביחדיות המחשבים - ממר"ם | גאמ"א,
הבנתי שכדאי להתקבל לשם צריך - פרופיל 64 ומטה (לא בעיה בשבילי)
ולמי ששואל - בלי להוריד פרופיל,
עכשיו אני רוצה לדעת מה הם הדרישות להתקבל לממר"ם או גאמ"א?
לפי מה שקראתי לגאמ"א קשה יותר להתקבל.
בממר"ם נמצא חבר של אח שלי, לא יצא לי כל כך לדבר איתו על זה,אבל לפי מה שהבנתי הם יותר עורכים שם תוכנות מוכנות ומתאימים אותם לצבא למשל.
ובקיצור רציתי לדעת מה הם הדרישות להתקבל לממר"ם | גאמ"א מבחינת השכלה למשל (בית ספר)
מה שלא כל כך השקעתי בו.
כשמנסים להתקבל מה הם הבחינות שעושים לך?
תודה רבה!
|
קודם כל זה לא המקום.
דבר שני, אין מה להשוות בין גאמא לממר"מ וגם אין קשר בין ה2...רוב הסיכויים שיהיו לך זימונים מקבילים ככה שלא יהיה לך באמת כאב ראש (אלא אם כן תגיע לשלבים מתקדמים בגאמא, שלפי מה שאתה אומר..הידע שלך לא הכי גבוהה..וגאמא צריך חתיכת ידע...בכל תחומי המחשב (תוכנה, חומרה, רשתות, אינטרנט הכל))...לעומת זאת, ממר"מ זה בדיחה (לפחות תנאי הקבלה לקורס, ששם לפי מה שהבנתי אפשר ליפול), מבחן אחד פשוט וזהו ש2 חברים שלי עברו, אני "לצערי" פרופיל 97 ולא בן יחיד, ככה שאני לא יכול להצטרף אליהם.....
לשאלה של זה שלפניי, אם עדיף או לא עתודה...אם אתה מתקבל לגאמא..ממש לא עדיף עתודה..בד"כ אפילו ישבצו אותך עם עתודאיסטים שלמדו 3 שנים לתואר ואתה פחות או יותר ברמה שלהם (להם בד"כ תהיה עדיפות..בכל זאת יש להם תואר)..גאמא לא דורש הרבה קבע כמו ממר"מ...וגם אני לא בטוח כמה עתודה שווה על ממר"מ..לעתודה אתה חותם איזה 6 שנים קבע בממר"מ שנתיים וחצי + חצי שנה קד"צ = 6 שנים בצבא בעוד עתודה זה 9....3 שנים לוקח לעשות תואר בישראל..לדעתי שווה יותר ממר"מ..