View Single Post
ישן 10-05-08, 14:11   # 17
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי ozsason צפה בהודעה
לא וביבי נשמה טהורה,מה לביבי ולשחיטויות?
ולהזכיר את פרשת המתנות?
ראש ממשלה מגיע לפי דעתי לשימעון פרס אם כבר... בין הפוליטקיים היחידים שלא היה מעורב בשום שחיטויות...
או אחד ממפלגת הגימלאים....
שמעון פרס היה מעורב בהסכם אוסלו וזה כבר סיבה מספקת שאסור שהוא יהיה ראש ממשלה. חוץ מזה הוא זקן מדי ואני לא חושב שמשהו בגיל כזה מתאים לניהול מדינה.
ואין לעשות כמעט כולם מושחטים וכולם בעלי אינטרסים אישיים אבל צריך לבחור את מי שהכי מתאים לניהול המדינה. וזה נתניהו (אם לא אז ליברמן - אבל אין שום סיכוי שבעולם שהוא יבחר להיות ראש ממשלה....).
וגמלאים - ממש לא. גמלאים זה עבודה 2. אנשים שתמיד היו במפלגת העבודה (ותומכים בדיוק באותה דבר כמו הם) אבל לא קבלו מקום טוב לבחירות לכנסת אז הם עשו מפלגה חדשה.....
מפגלת הגימלאים מורכבת מהקשישים הכי עשירים בארץ. מנכ"ל חבר חשמל, מנכ"ל בתי זיקוק וכד'. איך הם - כאלה שלעולם לא היה חסר להם משהו (טוב לפחות באיזה 30 שנה האחרונות ) יכולים לייצג את קשישים חסרי הכל?
חוץ מזה הייתה ביום הזיכרון לחללי צה"ל בטקס לזכר הנופלים. והיה איזה שר מהפלגה הזאת. נראה לי עזרי (משהו כזה) ובמקום לשאת נאום לזכר הנופלים, חצי מהנאום שלו היה כמו נאום בחירות....
ואני זוכר גם הייתה גם איזשהי פרשת שחיטות שהיה מעורב בה חבר מפלגת הגימלאים....
חוץ מזה מפלגת הגימלאים כבר כמעט ב-100 אחוז לא תיהיה כבר בכנסת הבאה (עפ"י הסקרים), כי אנשים כבר מזמן הבינו את מה שרשמתי לך עכשיו...
  Reply With Quote