ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elior
הכל טוב ויפה, אבל נסיון של 10 שנים במחשבים בצבא, יתרום לו המון באזרחות במציאת עבודה במחשבים...אז למה לא להשתמש בנסיון הזה?
וזה עובד גם הפוך, אומנם לדעת רבים לא באותה רמת חשיבות, אבל זה עובד...
למשל להיות מאבטח\קב"ט ומשם להתקדם הלאה לתפקידי ביטחון גבוהים יותר ידרשו נסיון בתפקיד קרבי בצבא...
|
ואם עוד 10 שנים לא תרצה לעבוד במחשבים? נראה לך שילד בן 18(אני בן 18 גם אז אני יכול להבין את זה) יודע מה הוא רוצה לעשות כשיגדל? למה לכפות על עצמו מקצוע שהוא לא בטוח ישתמש בו, אם זה היה פסיכולוגיה,מנהל עסקים,משפטים אני יכול להבין את זה כי כמעט בכל סוג של עבודה זה יכול לעזור(פסיכולוגיה - לדעת לנתח אנשים[NLP תגגלו את זה

] מנהל עסקים - עסק עצמאי, ניהול עסק קיים, משפטים - נראה לי שבמדינה שלנו [ובכל מדינה כמעט] אם יש לך ידע במשפטים תוכל לצאת מהרבה צרות או למנוע צרות בעתיד - ולא, ללמוד אזרחות לא מספיק :P ).
תראה, אני לא נגד עצם קיומה של עתודה, אני מכיר כמה וכמה אנשים שכרגע בעתודה חלק מתחרטים חלק נהנים אבל לך תדע מה יהיה עוד 10 שנים...אתה יכול לדמיין את עצמך עוד 10 שנים?
נכון שיחטפו אותו, אז מה? אם תהיה מספיק טוב ובעל ראש פתוח תוכל למצוא עבודה אם לא כמו שהעתודאים מקבלים אפילו יותר, תלוי בכמות ההשקעה.