View Single Post
ישן 26-06-08, 21:36   # 10
p@z
חבר על

מיני פרופיל

p@z לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי Elad-A צפה בהודעה
חח סבבה אין בעיה
אגב, אפשר להעלים בקלות את האייקון שלכם... (הקרדיט)
כן אני יודע שאפשר להוריד בקלות את האייקון שלנו כרגע אנחנו עושים סריקות ואנחנו עובדים על מערכת שתבצע סריקות.
אבל אצל אקסטרים טראקינג גם אפשר להוריד בשניה את האייקון שלהם.

תודה רבה לך

ציטוט:
נכתב במקור על ידי RAS צפה בהודעה
אני לא מבין בשביל מה צריך את זה אם יש את הסטטיסטיקות של גוגל שהם הכי טובות ואף פעם לא יפלו + אין סמל שמכער את האתר.
אגב, תביא משתמש טסטר כי אי-אפשר לבחון את הסטטיסטיקות בלי משתמש.
ממה שאני רואה (עיצוב): צריך לשפר, ניראה כמו אתר לא רציני.
להגיד לך למה לשים את המערכת שלנו ולא את של גוגל?
דבר ראשון המערכת של גוגל לא מתעדכנת אונליין כמו אצלנו אתה צריך לחכות אצלם כמה שעות ואצלנו זה מתעדכן בשניה.
דבר שני באתר שלך ראיתי שאתה שם "סמל שמכער את האתר" שמראה לך את כמות המחוברים אז אצלנו במערכת שלנו גם יש את זה, אז במקום לשים גם את זה וגם את גוגל יש לנו הכל במערכת אחת ורק שאצלנו זה גם יותר משוכלל, אצלנו אתה לא רואה רק את כמות המחוברים אתה גם רואה באיזה עמוד באתר שלך הם נמצאים וזה עוד כלום בקרוב יהיו עוד המון תוספות חדשות ומעניינות שיעזרו לבעלי אתרים.

אני מבטיח לך שאם היינו רואים שלגוגל ולאקסטרים טראקינג יש דברים הרבה יותר טובים להציע לא היינו מנסים בכלל לפתוח וחוץ מזה אנחנו כרגע פונים לקהל יעד בישראל בלבד שיהיה לבעלי אתרים בארץ יותר נוח והם יכולים תמיד לפנות אלינו ולקבל תמיכה ואנחנו נהנים מזה.

אתה יכול להירשם ולנסות זה בחינם |קורץ|

בקרוב בגירסא החדשה של האתר יהיה עיצוב חדש, גם דמו ועוד המון דברים חדשים ומעניינים.

Last edited by p@z; 26-06-08 at 21:38..
  Reply With Quote