View Single Post
ישן 26-06-08, 22:53   # 21
ozsason
חבר מתקדם

מיני פרופיל

ozsason לא מחובר  

אל תתקפו אותי ותחשבו על זה טוב,אבל מה יצא מכל הפריצות האלה (לא שאני אומר שזה טוב ולא שאני אומר שזה רע).
אבל באמת מה יצא?
פרצתם סבבה גברים עם איבר ענק,מה עכשיו?
עשו כתבה וואלה סבבה אבל מה קרה לא שמתם לב? הבאתם להם במה! מבלי להשים לב ומבלי לחשוב הבאתם להם פאקינג במה,אני ועוד המון לא הכרנו את האתרים האלה עכשיו ב"זכותכם" המון אנשים הולכים להכיר את האתרים האלה כי הכתבה הזו פורסמה בהמון אתרים גדולים,גם יקדם את האתר במונעי החיפוש וגם הבאתם להם במה,ח"ח כל הכבוד!
בטווח הקצר עשיתם להם נזק? אולי של כמה שעות עד שתיקנו הכל ועד שהם יאבטחו עוד יותר את האתר והשרת שלהם,ואז שהשרת והאתר שלהם יהיה מספיק מאובטח הם ישלחו לכם זר פרחים על התרומה ועל העזרה הרבה שהבאתם להם!

ואני בגדול בעד להוריד אתרים כאלה מהרשת ללא כל קשר לפריצה פשוט להוריד כל אתר שהם מסיט בין אם זה אתר ערבי\מוסלמי\ישראלי כל אתר שהמטרה שלו הוא הסטה ולגרום הרס לאחד הצדדים לא צריך להיות ברשת לפי דעתי.

ועכשיו נעבור לשלב הבא לפי מה שקראתי פרצו גם לאתרים ישראליים יהודיים שפשוט האתרים האלו היו אתרים שמאלניים,שזה פשוט לפי דעתי בושה,זה להשים פס על הדמוקרטיה,זה סתימת פיות! שזה בושה וחרפה לכל אחד יש את הזכות להיות ימני או שמאלני ואין לאף אחד את הזכות לשנות זאת בכוח.