View Single Post
ישן 29-06-08, 10:20   # 15
satan
חבר וותיק

מיני פרופיל

satan לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי עמרי שוסטר צפה בהודעה
ראשות השידור ממומנת בתקציבים שאתם לא יכולים לדמיין. לא מדובר באגרה וזהו, מוקצבים לכך גם כספי מדינה.
אני לא אומר שצריך למחוק את ראשות השידור, רק להפסיק את השחיתות. אותם קשישים עם "40 שנות ניסיון" לא עבדו בראשות השידור מההתחלה. רובם אפילו לא מתחום המדיה למניה. מדובר באנשים שעבדו בתפקיד פעיל, וזו מנוחה בתשלום בשבילם. הם לא מעורבים בשום צורה ודרך. תאמין לי שלא היתה מעורבות גדולה בהחלטה של "האם לשדר מוש השור". הם מקבלים משרד ומשכורת, זהו.
אם אתה נהנה מהשידורים, אני שמח בשבילך. אני בטוח שיש רבים כמוך, אבל למה לשרוף כל כך הרבה כסף על משהו שאפשר לממן בפחות מ-10%? חסר למי להפנות את הכסף? לא מקצצים במערכת החינוכית? לא צריכים עוד מימיות בצה"ל? לא צריכים עוד מענקי שיקום בנגב?
אני לא נהנה מהתוכניות של הערוץ הראשון כי הם לא מעניינים אותי בתכנים שלהם ולא באיכות השידור. מה שכן אני גם לא מתנגד אליך ואם אבל רק אם מה שאתה אומר אכן נכון במאה אחוזים אז כמובן שצריך לפעול בנושא.
אבל אני בטוח יותר בזה שמה שאתה אומר לא מבוסס על כלום וגם אם זה מבוסס על משהו אז זה הערכות, השערות או שראית איזשהו "תחקיר" בערוץ 10 או ערוץ 22 וכו'.

אל תגיד לי כמה מושחט הערוץ, אל תגיד לי כמה כסף רב הם מרוויחים או מה היה אפשר לעשות עם הכסף - תוכיח...
  Reply With Quote