View Single Post
ישן 08-07-08, 17:23   # 9
Vitalist
חבר וותיק

Vitalist's Avatar

מיני פרופיל

Vitalist לא מחובר  

א. תלוי באיזה גיל.
ב. אתה לא תקבע מה התמורה של ה-100 ש"ח. וגם אין תמורה קבועה לכסף. מי שחושב שמציעים לא הצעה לא מתשלמת לא יקח אותה.......
ג. אני לא צריך לחשוב על זה בכלל. לא בקשתי מאף אחד לעבוד בחינם וגם לא הכרחתי אף אחד לעבוד תמורת סכום כלשהוא. אני מציע משהו לצד השני תמיד יש את הזכות לסרב ......
ד. אל תתחיל בפילוסופיה.
ה. אם אתה ממש רוצה שאני אגיב אז בבקשה: זה שתשלם יותר לא אומר בהכרח שתקבל יותר......
ו. אחלה.
ז. נתחיל בזה שבמסגרות הזמן והניסיון שיש לי לא הייתי לוקח בשלב הזה את האחריות לבצע עבודה בסכום של 2000 ש"ח. אני גם לא מביו מה הקשר של זה לנושא. מי אמר בכלל שאני צריך תכנות " ברמה של 2000 ש"ח ", אפשר להגיע להרבה עם מערכת ניהול תוכן שבנויה בצורה טובה. (למרות שבעצם אני מתחיל עוד מעט לעבוד על אתר מסובך במסגרת פרויקט 5 יחידות במחשבים, בנוסף ל-5 שכבר יש לי).
לא נראה לי גם שנסגרות פה יותר מדי עסקאות בהוסטס באלפי שקלים. ובכלל עסקאות של אלפי שקלים זה כבר ליגה אחרת. ושוב אני בכלל לא מבין מה זה קשור ......
ח. פה אנחנו דנים על משהו שהוא די פלסופי וטפשי להתווכח על זה (אפילו טפשי יותר מהוויכוח שלנו על שאר הסעיפים). בכל מקרה כל מה שהם עשו בתפוז אפשר היה למצוא בכל מיני אתרים בארה"ב לפני שזה הופיע בתפוז. תפוז לא בצעו מהפכה באינטרנט או משהו כזה..... ואני גם לא מבין למה עברת פתאום מעיצובים לאתרים