View Single Post
ישן 12-09-08, 09:54   # 11
AlmogBaku
חבר וותיק

AlmogBaku's Avatar

מיני פרופיל

AlmogBaku לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי FuZuL צפה בהודעה
=/ אשכול סתמי..
אתה מנהל משא ומתן עם ילדים בגיל 14, זה מה שיוצא.
וזה דעה של מתכנת עם ניסיון בחברות..
אין לי מושג מאפה אתה מביא את הדברים האלו, בנתיים לא עבדתי פעם אחת עם ילד בן-14, ובנתיים עבדתי עם לא מעט חברות גדולות.

בכולאופן, המגמה הזו מתנהלת רק כאן כמו שהבנתם.
בזמן האחרון, ברגע שפונה אליי לקוח מהוסטס אני כבר ישר מבין שאיתי הוא לא יעבוד.

מעבר לכך, עצם העובדה שלקוח מציין בפניי את המילה "קידוד" אני מבין שהיו כמה שטחנו לו שטויות בשכל, או שהוא אדם שמחפש קומבינות.
באיזה מקום נראה לקוח שמחפש מעצב, מתכנת-סלייסינג, "מאבטח"(ציניות), מפתח אתרים, חברת אחסון וכל זה בנפרד?!

בד"כ, הלקוח דורש את הכל בעיסקת חבילה. לא אכפת לו מי עושה סלייסינג, זה על אחריותך.
שלא לדבר על זה שבכלל בשפה המקצועית לא קיים הביטוי "קידוד" ומדובר בקומץ של ילדים שבטוחים שהפורום הזה הוא זירת המתכנתים, ואם פה אומרים קידוד אז ככה זה.

לי בנתיים, יצא רק לאכול קש מפרסום שלי פה. או שאני צריך לשבת עם לקוח שבכלל אומר לי "תבנה לי אתר פליקס" ולא יודע מה הוא רוצה בתוכו.
או שבא אלי מתכנת-מעצב שלא יודע לעשות סלייסינג.

ושלא לדבר על כל הלקוחות החצופים, שלא רק שלקחו בסוף מתכנת אחר, עוד מפציצים אותך בבקשות לבדיקת המקצועיות של המתכנת.

לכל ה"לא מתכנתים" שצופים בהודעה-
אם אתם רוצים לבנות טופס חיפוש קטן באתר, או טופס יצירת קשר או כל דבר אחר. ויש לכם אתר קטן-
כן, אפשרי שתלכו לחובבן, המחיר יהיה זול משמעותית.

אם אתם רוצים לבנות אתר שלם, או שיש לכם אתר רציני, או שאתם פשוט לא רוצים שהאתר שלכם יראה כמו בדיחה-
תשלמו כמו שצריך. כי על איכות משלמים.
אין כסף? תחכסו! לא מקימים חברה ב10 שקלים.

זו דעתי.
  Reply With Quote