View Single Post
ישן 28-01-09, 01:22   # 2
דוד לוי
חבר על
 
מיני פרופיל
תאריך הצטרפות: Oct 2005
מיקום: תל אביב
הודעות: 933

דוד לוי לא מחובר  

גוגל מרשה ללקוחות שמפרסמים לקבוע את המחיר שהם מוכנים לשלם עבור כל קליק, ולפי זה קובעת את מידת החשיפה שלהם בין האתרים.
אתה מקבל אחוז מסוים מתוך המחיר שהמפרסם מוכן לשלם לגוגל עבור קליק.
בד"כ זה יוצא 30 סנט, אבל יש פעמים בהם קליק שווה 2-5 דולר (מקרים נדירים שפוגשים רק בתחילת העבודה עם גוגל...)

בכל אופן, הכל תלוי בפרסומות שמוצגות אצלך באתר, אם יש לך אתר ילדים והתכנים שלך מופנים לצעירים, יוצגו פרסומות לצעירים - שהן בד"כ פרסומות זולות.
אם קהל היעד שלך הוא גופים פיננסים, או נדל"ן או כל גוף עסקי כזה או אחר - הפרסומות שיוצגו אצלך יהיו יקרות יותר, וגם יתנו לך יותר כסף עבור כל קליק.

בכל אופן, אם האתר שלך הוא אתר ילדים - אל תנסה להשחיל מילות מפתח עסקיות כדי להביא אליך פרסומות יקרות - עדיף קליקים אמיתיים של גולשים מאשר קליקים שלך ושל חברים, אפילו זה שווה פחות כסף.
בשלב כלשהו גוגל יעלו על זה שלא ייתכן שהשגת 100$ על קליקים של פרסומות נדל"ן באתר שקהל היעד שלו הוא ילדים עד גיל 10.
וכשהם מגלים רמאות - הם לא מהססים להעיף!
__________________
הבלוג שלי: דוד לוי.
העסק שלי: בניית אתר תדמית.
  Reply With Quote