View Single Post
ישן 10-02-09, 12:35   # 4
onemancrew
חסום
דירוג מסחר: (0)

מיני פרופיל

onemancrew לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי yshvorin צפה בהודעה
אני רוצה תעבורה מאוד גבוהה ותמיכה גם בווינדוס וגם בלינוקס.
אני חושב שאתה מתכוון תמיכה גם ב ASP וגם ב ASP.net וגם ב PHP.
ההגדרה שלך אחסון על וינדוס וגם אחסון על לינוקס היא לא נכונה.
אחסון על גבי שרת Windows מאפשר לך גם תמיכה ב ASP וגם ב ASP.net וגם ב PHP.

ציטוט:
(אפשרי גם לקבל הצעה על שרתי לינוקס אבל אז אני יאלץ גם לרכוש בנפרד שרת ווינדוס ממקור אחר , כיום אני מאוחסן בשרת שנותן גם WINDOWS וגם את האפשרות ל PHP ופורמים)
פורומים יכולים להיות מתוכנתים בשפת ASP ויש פורומים שיכולים להיות מתוכנתים בשפת ASP.net ויש פורומים שיכולים להיות מתוכנתים בשפת PHP

ASP זו שפת תכנות
ASP.net זו שפת תכנות
PHP זו שפת תכנות

שלושת השפות האלו יכולות לעבוד על שרת שמערכת ההפעלה המותקנת עליו הינה Windows Server ותוכנת שרת ה Web הינה IIS , ולכן הדרישה הנכונה שלך צריכה להיות שרת שתומך בשפות התכנות ASP וגם ב ASP.net וגם ב PHP.

ציטוט:
תקציב - עד 100 ש"ח לחודש.
באתר האינטרנט ווינר סרב תוכל למצוא את החבילה שנקראת ווינר ווינדוס גולד שזמינה בלינק הבא:
http://www.wserv.co.il/he/content.php?id=42&underC=4

ציטוט:
בנוסף החברה צריכה להיות אמינה וותיקה , אינני יכול להתמודד עם נפילות כל שני וחמישי או חברה שתעלם לי מחר.
אתר האינטרנט ווינר סרב קיים החל משנת 2004 ומספק שירותי אחסון.

ציטוט:
בנוסף ראיתי באתרים שניתן לסמן מקום לדוגמא בקולנוע ולהזמין כרטיסים במקום המסומן , אני רוצה להוסיף אפליקציה כזאת לאתר שלי שיהיה אפשר להזמין כרטיסים לקבוצת הכדורסל שאני אוהד דרך האתר.
אשמח עם חברת האחסון תוכל לעזור גם בזה
אתה יכול להעזר במנוע החיפוש של גוגל על מנת לחפש יישומי אינטרנט חינמיים. אם אתה מעוניין בשירותי תכנות אז מדובר על שירות נפרד שלא קשר לשירותי אחסון אתרים. ובמקרה כזה אתה נדרש לשירותי בונה אתרים ומתכנת.

http://www.wserv.co.il/he/page.php?id=15

Last edited by FreshServ.Net; 10-02-09 at 14:29..
  Reply With Quote