View Single Post
ישן 18-03-09, 23:03   # 5
106FM
חבר בקהילה

מיני פרופיל

106FM לא מחובר  

ציטוט:
נכתב במקור על ידי bimbim צפה בהודעה
אני גם קניתי מהם,
אבל אני לא ממליץ.
ברגע הראשון שהם יוכלו הם יזרקו אותך מהשרת.
הם מתחייבם לנפח בלתי מוגבל אבל ברגע שאתה באמת מתחיל לנצל אותו , אתה נזרק מהשרת עם סיבה מטומטמת.
לא מומלץ.
ובקשר לפנאל: אל תנסו אפילו להשוות אותו לda או לcpanel.
שרתים אי אפשר להריץ עליו (ותאמינו לי שניסיתי). בסופו של דבר זה יוצא בזבוז של כסף.
כל הטריקים השווקים האלה "לא מוגבל" אלה חברות שמרמות אתכם, הרווחים שלהם מסתמכים על משהו שקונה לא מוגבל ומשתמש רק באחסון מאוד מאוד קטן ולא מנצל את השרת. הם מוכרים את אותו שטח 3-4 פעמים, תחשבו פעמיים לפני שאתם קונים.
יכול להיות שאתה צודק.. בחלקים מסויימים ואולי אפילו בהכל.
אך דבר חשוב לי לומר, שרת כזה איכותי, מאובטח ומוגן עוד לא ראיתי, וזאת מבלי לציין את המהירויות שבו. אני יודע, השרת יושב בחו"ל אך בניגוד לכך אני יכול להוריד מהשרת עם אינטרנט של (2.5) במהירות של 200~. ולארץ אני מוריד 320~.

בנוסף, כמו שאתה כנראה יודע, יש שם אפשרות להכנס ל-SSH, כמובן שזה מאובטח ולא ניתן להריץ עליו כלום, אך מותר ואפשר להשתמש בפקודה wget שזה להוריד, ניסיתי להוריד קובץ מ-NVIDIA ששוקל 2.20 GB הוא ירד תוך פחות מחמש דקות, על מהירות מטורפת של 8-10 MB ואף ראיתי שהוא מגיע ל-15-20 MB.

בנוסף, אזכיר את התמיכה. ביקשתי פעם אחת תמיכה ויש שם אפשרות שיסבירו לך בכל מיני אופנים, קצת מצחיק ומשעשע אבל התמיכה שווה זהב. לא בכל חברה, אתה מקבל תמיכה ב-2 בלילה (בארץ) וב-10 בבוקר (בארץ) נכון? מקווה שאתה מסכים איתי. חשוב גם לציין שהתמיכה נעשית תוך פחות מ-10 דקות מרגע שליחת ההודעה, והם כאמור שולחים לך מגילה מפורטת ומוסברת. מגילה כמובן לצד החיובי.

זוהי דעתי וניתן לקחת אותה כהמלצה חמה וניתן שלא. תחליטו בעצמכם
  Reply With Quote